Yeni Bir Dizi Geliyor: "Hayatımın Rolü" | Haluk Bilginer - Ebru Özkan | Süreç Film

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Yapımcı Süreç film Star tv ekranlarına yeni bir aile komedi dizisi hazırlıyor. Başrollerini Haluk Bilginer, Ebru Özkan ve İlhan Şeşen'in oynayacağı dizi ünlü 'Mrs.Doubfire' sinema filminin 'Hayatımın rolü' ismiyle yerli dizi versiyonu olacak.
Başrollerini Robin Williams'ın oynadığı film, eşinden ayrı yaşayan bir babanın üç çocuğunu görebilmek için dadı kılığında eve girmesi ile gelişen olayları anlatıyordu.
Dizide kullanılmak üzere İngiltereden maskeler getirildiği, Haluk Bilginer'in bir kadından ayırt edilemiyeceği ifade ediliyor. Dizinin diğer rollerini Emel Göksu ve Oya İnci paylaşacak.
Senaryosunu Gamze Özer'in yazdığı, diziyi Sadullah Çelen yönetecek.

timthumb.php

Haluk Bilginer izlemek için yeterli sebep. İnşallah güzel bir iş olur ve Haluk Bilginer son zamanlardaki reyting şanssızlığını yener.

İlhan Şeşen de kadronun ilginç isimlerinden bugüne kadar hep drama dizilerinde yer almıştı. İlk kez komedi oynayacak yanılmıyorsam. :)

Komedide Süreç Film'i pek başarılı bulmuyorum, umarım hüsran yaşanmaz, seçilen konu çok rahatlıkla başarısızlığı getirebilecek türden, özenli çalışmak lazım. :)

Komedide Süreç Film'i pek başarılı bulmuyorum, umarım hüsran yaşanmaz, seçilen konu çok rahatlıkla başarısızlığı getirebilecek türden, özenli çalışmak lazım. :)

Süreç Film'in çoğu dizisini ben de başarılı bulmuyorum ama reyting alıyorlar. Yahşi Cazibe, Alemin Kıralı gibi dizilerde olduğu gibi. Komedi tutturabilen nadir şirketlerden. :)

Bir de Okan Bayülgen de buna çok benzer bir dizide yer almıştı. "Size Anne Diyebilir Miyim" idi galiba dizinin adı. O dizi de acaba bu filmden mi uyarlamaydı tam hatırlamıyorum konusunu ama hikaye çok tanıdık geldi. :):)

Süreç Film'in çoğu dizisini ben de başarılı bulmuyorum ama reyting alıyorlar. Yahşi Cazibe, Alemin Kıralı gibi dizilerde olduğu gibi. Komedi tutturabilen nadir şirketlerden. :)

Bir de Okan Bayülgen de buna çok benzer bir dizide yer almıştı. "Size Anne Diyebilir Miyim" idi galiba dizinin adı. O dizi de acaba bu filmden mi uyarlamaydı tam hatırlamıyorum konusunu ama hikaye çok tanıdık geldi. :):)

Bu konu ile reyting alınır ama Türk'ün Uzayla İmtihanı gibi alay konusu da olunabilir, diken üstünde biraz olay.

Okan Bayülgen'in dizisini hiç hatırlamıyorum ya, Okan'ın dizisi olduğunu bile duymadım. :D Sen her şeyi iyi hatırlıyorsun. :)

konusu güzel ama genelde Türkler bu gibi projelerin altında kalkamazlar. özellikle süreç film komediden hiç anlamıyor. gamze özer yazıyorsa ki o dizi sıkıcı olacağının tüm sinyallerini veriyor. ilk bölüme bakarım ama hiç umudum yok..

Hatırladığım kadarıyla o dizide bu filmden uyarlamaydı :)

Bir de dizinin adı "Size Baba Diyebilir Miyim?" :D

Star'da maşallah yepyeni diziler başlıyor.
Fakat Süreç Filmin bu yeni dizisi yine Star'da tutmaz. En fazla %3,00 reyting alır . ve 1 ay kalmadan da biter :)
Oyuncular yetersiz zaten ki en baştan

Star çoştu ya :D bütün yeni başlıcak diziler Star'da :D

bütün hepsi Star'da. ama tutmayanın cogu da orada :D hihihi :D :D: :D

konusu güzel ama genelde Türkler bu gibi projelerin altında kalkamazlar. özellikle süreç film komediden hiç anlamıyor. gamze özer yazıyorsa ki o dizi sıkıcı olacağının tüm sinyallerini veriyor. ilk bölüme bakarım ama hiç umudum yok..

evet sana çok katılıyorum. Süreç Film hiç bir işten anlamıyor! :D

Komedi dışında dizi bilmiyor star galiba

Yeni Star, hep komedi de başarılı olacağını sanıyor ama sonuçlar apaçık belli ama görmüyor nedense :D

bendehiç başarılı bulmuyorum. ve kesin bu da tutmayacak :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
haluk bilginerin ismi yeterli .. kaliteli olacağı kesin mutlaka izleyeceğim .. bu dizin orjinal filminide izlemiştim haluk bilginere uygun bir rol .. şimdiden başlayacağı günü bekliyorum..

haluk bilginerin ismi yeterli .. kaliteli olacağı kesin mutlaka izleyeceğim .. bu dizin orjinal filminide izlemiştim haluk bilginere uygun bir rol .. şimdiden başlayacağı günü bekliyorum..

ben haluk bilginer için izledim fakat kanalın Star olduğunu öğrendiğimde her şeyden soğudum hayatta bakmam, umarim hiç izlenmez :D

ben haluk bilginer için izlerdim fakat kanalın Star olduğunu öğrendiğimde her şeyden soğudum hayatta bakmam, umarim hiç izlenmez :D

Bekir Aksoy, dizinin dram agirlikli olacagini söyledi. Hem dram hem komedi bir arada olacagini açikladi. Ayrica dizinin bir sit-com projesi olmadigini açikladi.