Yeni Bir Dönem Dizisi Geliyor: "Acı Hatıralar"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,760
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Ekranlara bir dizi daha geliyor. Daha hazırlık aşamasında adından çok söz ettiren Sultanın Sırrı adlı sinema filmine imza atan Ömer Erbil'in yapımcılığını üstleneceği dizinin adı "Acı Hatıralar"... Erbil, Cemal Hünal, Kutsi, Aydan Şener ve Şerif Sezer de dizinin kadrosunda.
Eski bir İstanbul beyefendisinin; kızı, damadı ve torunları arasındaki kuşak çatışmasının anlatıldığı dizide. Kutsi ve Cemal Hünal'ın zıt karakterli iki kuzeni oynayacağı dizide; Nil Erkoçlar,Merve Sevi, Emin Olcay, Şerif Sezer ve Aydan Şener gibi isimler de rol alacak.

Bu dizi miydi bilmiyorum ama ATV'nin bir yeni dizisi daha varmış,o diziyle 14'de 14 yaparak ilginç bir tablo çizmiş olacak,her dakikayı diziyle dolduracak,kanallar dizileri azaltmaya çalışırken ATV'nin 23:00 sonrası dizilere ağırlık vermesini anlamak mümkün değil,ısrarla hep söylüyorum,ATV en çok kaybeden kanal,bu kadar harcanan parayla aldığı reyting dengede değil,hep zarar...

Bahsettiğin kadar fazla zarar etselerdi yeni dizilere hiç girişmezlerdi. ATV, 23.00 sonrası dizilerin katkısından oldukça memnun gözüküyor.

Yani sanmıyorum, aldıkları ortalama %20 share,iddialı dizilerin tekrarıyla ,bazı filmlerle ve canlı para gibi ucuz showlarla da o kadar olmasa da %15 share alınabiliyor,bence gereksiz yatırım,o saati doldurmak istemesini anlarım ama bunu maliyeti düşük reality'lerle yapması daha doğru olur...

Gönülçelen ve Kızım Nerede çok iyi rating alıyorlar o saatte. Başka bir programla o reytinglere ulaşmak çok zor Cuma ve Cumartesi günleri.

Unutulmaz, kanalı büyük ihtimal zarara uğratıyordur şu an. Çünkü hafta içi o saatte dizi yayınlamak mantıklı değil ve fazla izlenmiyor doğal olarak. Ama, kanalın prestiji için devam ettiriyorlar ve sene sonuna kadar devam ettirecekler. Bu durum, dizi alanında en iyi olmak isteyen bir kanal için gayet doğal.

Ezel ve Aşk ve Ceza'yı mecburiyetten yayınlayacaklar geç saatte. Kanal iki dizinin de reytinglerinden memnun değil. Bu nedenle geç saate aldılar. Prestij için bitiremiyorlar bu dizileri.

Bitmeyen Şarkı zaten 22.10 gibi başlıyor diye biliyorum. O da oldukça iyi reytingler alıyor.

Hangi kanalda yayinlanir acaba? Bana sorarsan: Kanal D, Star veya Show TV

Kutsi nedeniyle Show'da yayınlanacakmış gibi geliyor nedense :)
Kanal D'de yayınlanacağını sanmıyorum. Star da olabilir...

TNT/TRT veya FOX'ta olabilir.. ama sanmiyorum.. bu dizi Kanal D'ye yakismaz, cünkü bir dönem dizisi yeter kanala. ATV'nin de var, Show'un da ama Star'in yok.. bence star'da olacak.