Yeni Bir ''Binbir Gece'' Vakası!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

Kanal D ekranlarının efsane olmuş dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den bahsetmek istiyorum.

Dizinin 104. bölümünde geçen bir konuşma bana eski bir diziyi anımsattı.

Mete'nin hapse girmesinden sonra Tuğrul ile Cemile'nin telefon konuşması izleyiciyi şok etti.

Mete'yi hapisten çıkarabileceğini belirten Tuğrul karakterinin karşılık olarak Cemile'ye sunduğu ahlaksız teklif bana Binbir Gece dizisini hatırlattı.

Geçen sene Adını Feriha Koydum dizisinde de benzer bir olay yaşanmıştı.

Bu olay aslında herhangi bir dizi için normal karşılanabilir ancak Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi efsane olmuş bir diziye bu hareket hiç yakışmadı. Şimdiye kadar hep düzgün senaryosu ve oyunculuğuyla dikkat çeken dizide yaşanan bu olaya ben hiçbir anlam veremedim.

Her ne kadar diziyi izlemesem de ailemden izleyenler olduğu için az çok arada bir bazı sahnelerine denk geliyorum.

Bn Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisine bu hareketi hiç yakıştıramadım.​

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" ilk sezonundan sonra kendisini bozan bir dizi. Gerek oyunculuklarıyla, gerek senaryosuyla...

O yüzden normal karşılıyorum. Konu bulamadıkları için bu tür şeylere yöneliyorlar ve ilgi çekmek için.

Ben de @dizi kolik e katılıyorum. İlk sezonda böyle olaylar olsaydı garip olurdu ama bu da artık diğer dizilerden birsi oldu.

İlk sezonunda gayet iyiydi bence. İlk sezonunu severek izlemiştim.

gayet normöal bir şey anne çocuğu içöin her şeyi yapar hapse giriyor da bu mu anormal oluyor