Yeni Başlayacak Dizilerden Hangilerini İzlemeyi Düşünüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yeni Başlayacak Dizilerden Hangilerini İzlemeyi Düşünüyorsunuz?

• Kurt Seyit ve Şura (Star Tv)

Oy: 9 100.0%
  • Kardeş Payı (Star Tv)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
569edf4f0c08849b2dfbce19c896a8f3.jpg
Çok yakında başlayacak yeni diziler arasından hangisini merakla bekliyorsunuz?

Kurt Seyit ve Şura'yı merakla bekliyorum. :) Kardeş Payı'nın ilk bölümüne bakarım belki.

kurt seyit shura dedimde! neden, engin akyürek in dizisi yok o da yeni başlamıyormu ?

Kurt Seyit ve Şura'yı merakla bekliyorum. :) Kardeş Payı'nın ilk bölümüne bakarım belki.

engin akyürek in dizisinin ismi neydi ya unuttum şimdi?:)

Kardeş Payı'nı izleyeceğim çok belli ama Kurt Seyit ve Şura'yı da izleyebilirim. :)

evet işte hem onu hem shurayı hemde hemde hemde ?? şeyi? kösem li olan hanı okanla meryemin dizisini kaçırmam :)
Kara Para Aşk'a bakmam büyük ihtimal. :) Şura ile Kösem'li diziye bakarım. Ortak 2 dizimiz çıktı İntikam'dan sonra iyi. :)

Sadece 2 seçenek çok az 😕😕 2 seçenekten Kurt Seyit ve Şura`nı izliycem

Yeni başlayacak diziler bu kadar değil ama.:(

Kurt Seyit İle Şura kesin izlenir.:D

Kara Para Aşk'a bakmam büyük ihtimal. :) Şura ile Kösem'li diziye bakarım. Ortak 2 dizimiz çıktı İntikam'dan sonra iyi. :)

o dizinin başrolüne gelecek kadın oyuncu eğer öykü karayel olacaksa o dizide muhteşem gider dizideki tuvana için başrollük değil diye düşünüyordum ama duyduğuma göre öykü gelecekmiş mutlaka izleyeceğim :)

o dizinin başrolüne gelecek kadın oyuncu eğer öykü karayel olacaksa o dizide muhteşem gider dizideki tuvana için başrollük değil diye düşünüyordum ama duyduğuma göre öykü gelecekmiş mutlaka izleyeceğim :)
Öykü Kuzey Güney'de çok iyiydi. Çok güzel bir kız ayrıca. :bhr: Kara Para Aşk'ta başrol olursa izleme ihtimalim olabilir benim de. :)

Öykü Kuzey Güney'de çok iyiydi. Çok güzel bir kız ayrıca. :bhr: Kara Para Aşk'ta başrol olursa izleme ihtimalim olabilir benim de. :)

öyküyü duyunca zaten banada bişeyler oldu:) diziye olan sevgim ve saygım bir kat daha arttı.. engin akyürek fena değil iyi oyuncu, öyküyle birlikte ortam renklenip şenlenecek, birde anne rolünde sanırım nebahat çehre varki yan karakterler oyuncu olarak sağlam karakterler olur. tuvanada başrolün yancısı olarak göze ve gönüle hitap eder yani eksik yok bence :)

Ankete yok ama ben ayrıca Zeytin Tepesi ve Ne Diyosuun'u izlemeyi düşünüyorum. Küçük Ağa daha belli değil ama izlemem büyük ihtimal. :)