Yeni Albümü İçin Son Hazırlıklar!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
6VlSb9BZgzSuSL76cktzK7bZ.jpg

Pop müziğin sevilen sanatçılarından birisi olan Hadise'nin albümü için son hazırlıklar başlıyor.Başarılı sanatçı yeni albümünün son çalışmaları için kendisini 2 hafta stüdyoya kapatacak.

Nisan ayında çıkartacak olduğu yeni albümün ;
  1. Albümün çıkış parçası uzun zamandır hayranlarınında konuştuğu 'Tavsiye' isimli şarkı olacak.​
  2. Albümün ismide aynı zamanda çıkış parçası olan 'Tavsiye' olacak.​
  3. Albümün içerisinde 10 farklı şarkı olacak.​
  4. Her şarkı için klip çekilecek.​
  5. Şarkıların klipleri 'Hülya Açıkgöz' tarafından çekilecek.​

İnşallah yine başarılı şarkılar olur albümünde. :) Başarılı olacağından şüphem yok.

Ama benden de Hadiseye "tavsiye". O Ses`te biraz dikkatli seçimler yapsın gelecek sene jüride olursa. :)

o sesten ayrılmalı artık başarılı değil :/ seçimleri doğru yapamıyor :/ yeni albümünüde bekliyorum eğlenceli tarz bişi olur gibi :/ Başarılar

Klipleri biraz daha anlamlandırsın şarkıyla.Bacakla vücutla ön plana çıkmasın klipler.Şarkıya yazık oluyor.:(

Güzel bir iş çıkacak bence ortaya.

ahmet çakar hadise için fizik çok iyi değil tipi bozuk kalça malça geniş sokağa çık 50 tane hadise görürsün
fizik sıradan kalçası geniş kurbağa gözlü patlak gözlü bir kızımız demişti hahahah :kiki::kiki::kiki::kiki:

ben bayılıyorum bu adama yaaa kurbağa gözlü dedi yaaa hahaha :kiki::kiki::kiki:

bilmiyorum, ama hadise oseste kaybetti bence, eskide hadise musicvideosu/şarkisi/showu diyince bi merak ederdim, o eski havasi yok.

1 çok sıkıldım 2 yerim çok dar oo senden çok var benimi buldun şimdi çok isim var.:)