Yeni Adresimiz: FavoriForumum.net

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,402
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Arkadaşlar 2 yılı aşkın süredir www.favoriforumum.com adresinden hizmet veriyorduk fakat bugün bu devir maalesef sona erdi. Artık yeni adresimiz www.favoriforumum.net'tir. Bu değişiklik zorunlu bir değişiklik. Çünkü Favoriforumum.com mahkeme tarafından yasaklandı. Bunun üzerine mp3 bölümü ve diğer sorun çıkarabilecek bölümleri kaldırdık.

Birçok arkadaşımızın mesaj sayıları ve konu sayıları düştü.Türk_Genç, By_TaNTaNa, Şirin_Şey, ZOHAN, king08, yenialbümcü ve daha birçok arkadaşımız bu bölümde sayısız paylaşımda bulunmuşlardı ve maalesef bölümün silinmesiyle mesaj sayılarında ciddi düşüş oldu. (Bende dahilim buna) Hepinize o bölümlerdeki paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Hakkınızı helal edin.

Bundan sonra FavoriForumum.NET diğer bölümlerde, yeni vizyonuyla yoluna tam gaz devam edecektir...

mp3 severler ise www.favorimp3.com adresine geçebilirler :)

Geçmiş olsun. Bir daha böyle bir olay yaşamamak dileğiyle...

Sağlık olsun artık arkadaşlar giden konular olsun.Gene aynı platformda beraber olacağız ya mutluluk veren o olsun.

bende saolsun tahirden öğrendim diyecek bir şey bulamadım sağlık olsun ve hayırlısı olsun.

siz mesajların gıttı dıye üzülüyorsunuz. peki ya albüm sahipleri bide bu açıdan bir kez daha düşünün.
doğru :) ben de sanatçı olsam albümümün nete düşmesine tepki gösteririm.her iki tarafın da emei olsun ve boşa gitmesin

NOT: Buradaki iğrenç espri %95 ihtimal alkollüyken yazılmıştı iplemeyiniz.

Son düzenleme: