Yeni Üye

AnaKin

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
5
Puanı
159
21o9a2s.png

İnternetten dosya ararken siteyi bulur ama sitede yukarıdaki uyarı çıkar saçma isimle ve e mail adresi ile üye olur.Dosyasını indirir ama meraklıdır.Siteye göz atar hoşuna gider ve "Tanışma & Kaynaşma" bölümüne "Selam" şeklinde konu açar ve gelen yorumlara sevinir ve onlara teşekkür eder.Artık forumun üyesidir.

Bir iki gün boyunca hiç çıkmaz açılan konulara cevap yazar yavaştan yavaştan da konu açmaya başlar.Konular hızlı açılır yorumlar gecikmez.İleriki zamanlarda foruma bağlanmıştır arada bir yöneticilerle de kavga etmiştir.Emekçidir.Konularının altında "Emeğe saygı" veya "Bir teşekkürü çok görmeyin şeklinde" açıklamalar vardır.

Artık ilerlemiş hedefinde yükselmiştir.Şimdi gözü ufuklarda yöneticiliktedir...

Şükür ki yöneticilik için sabahtan akşama kadar postlamıyorum konuları. Her dakika yönetici olmayı istemek... Ne kötü şeydir o?..

Postlamak? Ben sabahtan akşama kadar buradayım ama yönetici olmak gibi bir isteğim yok. Birçok arkadaş günün çoğu vakti buradayız ama böyle bir isteğimiz yok. Bu forumu seviyorum ve ondan dolayı günümün çoğunu burada geçiriyorum... Zevk alıyorum yani.

Bir de sende bir şey fark ettim. Çoğu mesajında ... Ne kötü şeydir o? ... ifadesini kullanıyorsun bu senin bir alışkanlığın galiba...

Son düzenleme:
Postalamak? Ben sabahtan akşama kadar buradayım ama yönetici olmak gibi bir isteğim yok. Birçok arkadaş günün çoğu vakti buradayız ama böyle bir isteğimiz yok. Bu forumu seviyorum ve ondan dolayı günümün çoğunu burada geçiriyorum... Zevk alıyorum yani.

Bir de sende bir şey fark ettim. Çoğu mesajında ... Ne kötü şeydir o? ... ifadesini kullanıyorsun bu senin bir alışkanlığın galiba...

Bir anlamı var. Eski bir forum, reklam olur.