Yemekteyiz Yeni Sezonda FOX'ta Başlıyor!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
19,835
Puanı
1,060
Show TV'de yayınlandığı dönemde efsane olan yarışma 'Yemekteyiz' uzun bir aranın ardından FOX'ta yeniden başlıyor.

Fragmanları Haziran ayında verilmeye başlanan Yemekteyiz'in yayın tarihi ertelenmiş FOX sitesinden kaldırılmıştı.
Yemekteyiz'in çekimleri bayramdan sonra başlıyor.
Yarışma Ekim ayında FOX'ta yayınlanmaya başlayacak!
Yapımcılığını Sinevizyon'un yapacağı programın Genel Yonetmeni Volkan Öksüz olacak.

Fragman ve Başvurular için:
http://www.fox.com.tr/sayfalama/dinamik/program/155/Yemekteyiz/

Son düzenleme:
Eskisi kadar basarili olacagini sanmiyorum. Bir zamanlar 12 rating bile almisti dogrusu. :)

Seflerin Duellosu yeni sezonda devam edecek hatta yeni sezon basvurulari ve cekimleride basladi. Konusunuda acmistim zaten. Eylul'den itibaren 16.30'da devam edecek. :)

Bence Yemekteyiz Seflerin Düellosu'nun bir kismini geçebilir.

Sinevizyon yapıyorsa zaten orda katakulli cok olur.Yalandan kavgalar falan filan.Ama genede bir zamanların efsanesine göz atmak gerek.

Sinevizyon yapıyorsa zaten orda katakulli cok olur.Yalandan kavgalar falan filan.Ama genede bir zamanların efsanesine göz atmak gerek.

Zaten bu tip programlar bunun için çok reyting almiyor mu? Gerçek olmayan puanlar yok efendim "tuzu fazla kaçmis", "misafir perverligi yetersizdi", "yemegin içinden saç çikti" vs vs.

Zaten bu tip programlar bunun için çok reyting almiyor mu? Gerçek olmayan puanlar yok efendim "tuzu fazla kaçmis", "misafir perverligi yetersizdi", "yemegin içinden saç çikti" vs vs.

Yemekteyizi efsanleştiren bana göre ilk sezondur ve bence kimse o ilk sezonda oyunculuk sergilemiyordu ve samimi görünüyorlardi.Ve efsaneleşti artık reklam ajanslarından alinan figuranlarla yaptılar.Noldu çöktü.Sinevizyonun ne oldugu zaten belli anlatmak için ne desemde kelimeler kifayetsiz kalir.Sinevizyon gitsin tekrar BBG evini hayata döndürsün.Zaten 3 ay boyunca aynı evde 7x24 kalan insan elbet bi yerde patlak verip oyunculağa gerek kalmadan istenileni verecektir...

Program bugün yayinlandi.. Bakalim nasil giris yapacak..