Yemekteyiz - Yeni Sezon Fragmanı | TV8

Kanal D'de olduğu yıllar unutulmazdı...
Konuklara bak be.. Şimdi nerde gündüz kuşağına konuk olacaklar..
Niye yıllar geçtikçe bu samimiyet mutluluk kayboldu ben yine interetin yaygınlasmasına bağlıcam sankı reel ortamdan sanal bir ortama taşındım Matrix gibi yanı yşadımız hayat gerçek değilde bir sanal dünyaya bizi koydular gibi insanlar robotlaştılar bebek doğuyor 2 yaşında bilgisayarda oyun oynayan tanıdıklarım akrabalarım var biz 5-6 yaşlarında sokakta çizgi vsyle oynayarak büyüyen nesiliz yanı dedim gibi özellikle 2010dan sonra sankı reel hayat durdu hanı kıyamet falan diyorlardı gerçekleşti ve bizi sanal bir dünyaya haps ettiler gibi geliyor bana

Reactions: mrt-06 and Yiğitt
Evet 2010'dan sonra çok bozdu dünya hatta bunu 2012 yapalım. Ben hep şeye inanırım Maya Takvimi kıyamet için 2012'yi işaretediyordu. Bence gerçekleşti bile.

Reactions: Çiğdem
Evet 2010'dan sonra çok bozdu dünya hatta bunu 2012 yapalım. Ben hep şeye inanırım Maya Takvimi kıyamet için 2012'yi işaretediyordu. Bence gerçekleşti bile.
Yengem aynı evde oğlumu göremiyorum der bilgisayarla kapanıyormuş odasına tuvalet ihtiyacı olmasa çıkmıcak yemekte istemiyor diyor

Zaten gel bir yemeğe gidelim desen netten şipariş edeyim derler marketten alışveriş edelim desen ne yorulacaz onlar getirir
Gel bari bir gezelim bir manzara bakalım desen ekrandan canlı yayına bağlanırlar oraya gidip yoruucağına burdan otur izle
İnsanları eve hapis ettiler dısarıdakı herşeyi evden yapabiliyorlar birde adam bilgisayarı kapatıyor biraz kafasını dinlemesi lazım net ortamından ama bilgisayardakı neti kapatıp telefondan devam ediyor

Konuşmayı unutanlar var cnm
Çocuklar Duymasında bir sahne vardı gönülün çocukları yan yana geliyor arkadaşlarıyla evde ama konuşamıyorlar cümle kuramıyorlar sonra telefondan nete bağlanıp mesaj atarak sohbet etmeye baslıyor yan yana oturdukları durumda
@Yiğitt

Reactions: mrt-06
Son 8 yılı çok güzel özetlemişsin ablam..

Reactions: Çiğdem
Reactions: xemrexxx and mrt-06