Yemek Ayrımı Yapar mısınız?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Sevdiğimiz ve sevmediğimiz pek çok yemek mevcuttur ki buna kahvaltılıklar bile dahil edilebilir.Neticede bazı insanlar yemek ayrımını sıkça yapar.Bunlardan biri de benim mesela.Peki siz yemek ayrımı yapar mısınız? Anneniz yemek pişirdiği zaman bu yemeği beğenmedim keşke başka bir yemek olsaydı dediğiniz oluyor mu? :)

Yemediğim şeyler var ama genellikle ne olursa yerim.

Yemediğim şeyler de bamya, kereviz, lahana gibi hemen hemen hiç kimsenin sevmediği yemekler. :)

Yemediğim şeyler var ama genellikle ne olursa yerim.

Yemediğim şeyler de bamya, kereviz, lahana gibi hemen hemen hiç kimsenin sevmediği yemekler. :)
Sevmediğin şeyler de haklısın.Sevilecek gibi değiller zaten.İsimleri bile ayrı bir itici. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çok fazla olmamakla beraber yapıyorum. Pırasa, karnabahar sevmem. Bamyanın ise daha az sümüklü olanından yerim. :D

Hayır tabii. Bizim elde ettiğimiz yemeği başkaları hiç elde edemiyorum. Yemek ayırmak gibi bir lüksüm olamaz.

Sevdiklerimi yazsam sevmediklerimi siz anlarsiniz:X Hamur işi, Et ve et ürünleri en sevdiklerim:X Ama çok yemek ayırt ederim malesef:(

evet yaparım
üniye başlamadan önce çok fazla yapardım üniye başladıktan sonra azaldı biraz mesela patlıcan bezelye falan hiç yemezdim artık sevdiğim yemekler :D