Özellikle dikkat edeceğim senin tersin biraz pis.ay aman yok, 5 kereye gerek yok3. kez olursa resti tam çekerim
Özellikle dikkat edeceğim senin tersin biraz pis.ay aman yok, 5 kereye gerek yok3. kez olursa resti tam çekerim
Bak bakayım ne demişim.Yazmayı beceremiyorum demiyor da
Haha, halbuki sen ve @denizz19 hiç nasiplenmediniz tersliğimdenÖzellikle dikkat edeceğim senin tersin biraz pis.
Adı 7.Hayat ama dizi 6.hafta bitiyor
Senin havan sökmez bana
Kimsenin havası sökmez sanaSenin havan sökmez bana
Gülmem mi gerekiyordu.ssAdı 7.Hayat ama dizi 6.hafta bitiyor
Yine sırlı diziler gibi konuştun acaba Ne anladınKimsenin havası sökmez sana
Ben bunu geçen sene çok iyi anladım
Güldün ama safSen de Gülben'den kafayı kaldırıp bir yorum atsan ne iyi olur. Kalp tek başına yetmiyor.@xBUGRAx
Gülmem mi gerekiyordu.ss
Nezaketen.Yine sırlı diziler gibi konuştun acaba Ne anladın
Güldün ama saf
Ben değil, senin birşey anlaman gerekiyordu. Neyse boşverYine sırlı diziler gibi konuştun acaba Ne anladın
Güldün ama saf
AnlamamışımBen değil, senin birşey anlaman gerekiyordu. Neyse boşver
Aaa konuyu bile şimdi gördüm
Konunun hepsini baştan sona okumuyorum herelde.Daha birkaç mesaj üstte kalp tek başına yetmiyor dedim o yüzden yorum pls.@dreamy
Teşekkürler. En başta 6 bölüm olacak demiştim yani erken final durumu yok. Tanıtım konusunu okumadın mı.
Teşekkürler. Reytinge katkı için yorumunun da olması lazım yoksa kalp de yeterdi.Konunun hepsini baştan sona okumuyorum herelde.İyi bari bu sefer Harika attığımı görmüşsün.
Eline sağlık bu arada.
Önceki dizilerine göre en soğuk kalan buydu şu gün isimleri yüzünden benceTeşekkürler. En başta 6 bölüm olacak demiştim yani erken final durumu yok. Tanıtım konusunu okumadın mı.
Teşekkürler. Reytinge katkı için yorumunun da olması lazım yoksa kalp de yeterdi.
Kafanın karışması için bir neden yok ki her bölümde kimin kim olduğunu gösteren resimler koyuyorum.Önceki dizilerine göre en soğuk kalan buydu şu gün isimleri yüzünden bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?