Yeşim Salkım Huzur Sokağı'ndan Ayrılıyor Mu?

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,356
Puanı
1,060
Başrollerini Selin Demiratar, Sinem Öztürk ve Kutsi'nin paylaştiği her Cuma atv ekranlarinda gelen Huzur Sokağı dizisinde üvey anne rolü olan "Emel"i canlandıran Yeşim Salkım diziden ayrılıyor mu?

-yesim-salkim-olmek-istiyor--2972711.Jpeg

Dizide emel karakterinin her hafta daha da kötü bir kadına dönüşmesinden dolayı hem sosyal medyadan hemde hayranları tarafından tepkiler alıyor.Salkım bu durumdan rahatsızlık duyup dizinin yapımcısına;

"Sanat kariyerim boyunca hiç bu kadar kötü reaksiyonlar almadım. Hiç mutlu değilim. Beni senaryoda öldürün, ayrılmak” istediği iddia edildi.

Son düzenleme:
Haberi okurken güldüm resmen.Böyle bir diyalog yaşanmamıştır.Yalandır.

daha önce yeşim salkım kötü karakteri iyi oynadım diye hayranlarımdan çok beğeni alıyorum denişti.. demek hayranları karar değiştirdi:))))

Kötü bir karakteri canlandıran oyuncu izleyiciler tarafından tepki alıyorsa izleyicide bir problem vardır.Netice de bir dizi bu :)

Huzur Sokagi in da Yaprak Dökümü!

Dizide kötü Kadin rolü oynayan Yesim Salkim in diziden ayrilmak istedigi iddaa edildi. Sebebi ise Yesim Salkim in sosyal medyada rolü yüzünden hayranlarindan aldigi tepki ve kötü yorumlar oldugu idda edildi.

Bu durumdan çok rahatsız olan ve huzuru kaçan Salkım’ın yapımcısına, “Sanat kariyerim boyunca hiç bu kadar kötü reaksiyonlar almadım. Hiç mutlu değilim. Beni senaryoda öldürün, ayrılmak istiyorum” dediği öne sürüldü.