Yeşim Ceren Bozoğlu O Hayat Benim'den Ayrıldı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Fox Tv'nin sevilen dizisi O Hayat Benim'deki kriz sonrası Yeşim Ceren Bozoğlu basın açıklaması yaptı!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan O Hayat Benim dizisinde bir süredir yaşanan gerginlik sonrası ortaya yeni iddialar ortaya atılmıştı. Bu yeni iddialar üzerine Yeşim Ceren Bozoğlu basın açıklaması yaptı. Dizinin 49. bölümünü çektiğini ve dizi setine veda ettiğini açıkladı.

O Hayat Benim yeni bölümleriyle her pazar 20.00'da Fox Tv'de!

vaşşhh diziyi götüren efsunla nurandı geçmiş olsun

Çok kötü oldu bu

Oya Başar yerine mi gelecek acaba?

Dizinin en önemli karakterlerinden biriydi, ayrılması kötü etkiler. Dediğim gibi bu sezon bitirseler daha iyi olur, geçmiş olsun.

Bozoğlu da yeni sezonda iddialı bir projeyle ekranlara dönerse güzel olabilir, veya tekrar Güldür Güldür ekibine girebilir.

Haber doğruysa Gider ayak Milletin suratını yıkayıp, öyle gitmiş

Son düzenleme:
Çok büyük kayıp olmuş bazen sırf Yeşim için bakıyordum.

Bir ayrılıp bir geri dönüyor birdaha ayrılıyor ne oluyor anlamadım.

Önemli bir karakterdi dizi için ayrılması kötü olmuş.

Oyuncularla yaşadıkları tükürme olayı yalanmış ama Hamdi Alkan'la sorun yaşamış. Keşke Hamdi Alkan hiç gelmeseydi diziye. Yeni projelerinde başarılar kendisine.

Diziyi ayakta tutan kişi Nuran'dı zaten.Ayrılmasına çok üzüldüm. Ama eğer yerine Oya Başar gelecekse, Yeşim'in tadını veremeyecektir. Yeni projelerinde başarılar.

kıl versin artık psikolojisi bozuldu

Hamdi Alkan ile mahkemelik olmuşlar attığı twitlerden bunu çıkardım, ben bundan sonra diziyi izlemem zaten diziyi götüren Nuran ve Efsun kimse Bahar ve Ateşin aşkı için izlemiyor diziyi kusura bakmasınlar 2-3 bölüme reytingleri yarı yarıya düşünce görürler.