Yeşim Ceren Bozoğlu 'O Hayat Benim' Dizisinden Ayrılmaktan Vazgeçti!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1426764234.jpg

Pazar akşamları FOX'ta Pastel Film yapımcılığında ekrana gelen, başrollerini Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ceren Moray ve Sinan Albayrak'ın paylaştığı O Hayat Benim dizisinin kadrosundan Yeşim Ceren Bozoğlu ayrılacağını açıklamıştı.

Sevilen sohbet - magazin programı Söylemezsem Olmaz'ın sunucu Oya Aydoğan, iddialar doğru mu diye dizinin yapımcısı arıyor. İkili arasındaki gerçekleşen sohbet şöyle;

Oya Aydoğan "Dün telefona sarılıp dizinin yapımcısını aradım, iddialar doğru mu diye. Bak sana kimi veriyorum diyerek telefona Yeşim Ceren'i verdi. Yeşim Ceren Bozoğlu, 'Aile arasında böyle şeyler olur, konuştuk anlaştık ben diziden ayrılmıyorum' dedi" diyerek söylentilere açıklık getirdi.
Böylece Yeşim Ceren Bozoğlu diziden ayrılacağı kararından şimdilik vazgeçmiş oldu.

eee tabi Nuran karakteri giderse dizinin çöküşe geçeceğini anladılar hemen geri vites yaptılar :D sevindim :)

İyi olmuş, o olmasaydı dizi kesinlikle çok kötü etkilenirdi. Umarım bundan ders alınır ve yeni bir sorun daha çıkmaz. :)

Ohh. Dizi için çok büyük bir kayıp olacaktı kesinlikle. Ayrılmamasına sevindim.

Pastel Yapım'dan açıklama geldi:

Fox TV ekranlarında 47 haftadır büyük başarı ve izleyicimizin beğenisiyle yayınlanan "O Hayat Benim" adlı dizimizin "Nuran" rolüne hayat veren başarılı oyuncusu Sn. Yeşim Ceren Bozoğlu'nun sosyal medya hesabında yayınladığı tweet'inden sonra kamuoyu ve medyada yer alan "Yeşim Ceren Bozoğlu diziden ayrıldı" haberlerine istinaden yaptığımız basın açıklamamızdır.

Değerli sanatçımız Sn. Yeşim Ceren Bozoğlu ile Pastel Film arasındaki saygı ve sevgi unsurlarına dayanan çalışma ilişkisi, hiçbir sorun olmaksızın devam etmektedir.