Yeşim Ceren Bozoğlu "Doksanlar" Dizisinde Mi Oynayacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
MinT Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve başarılı senaryo yazarı Birol Güven'in kaleme aldığı "Doksanlar" dizisinin atv'de ekrana geleceğini duyurmuştuk.

Dizide Esra Dermancıoğlu, Deniz Oral, Ferhan Şensoy ile Derya Şensoy'un rol alacağı dizi için yeni oyuncu görüşmelere de başlandı Birol Güven tarafından.

Müfit Can Saçıntı'nın ilk bölümü yöneteceği dizi için, daha önce "Yaprak Dökümü" ve "Al Yazmalım" gibi dizilerinde rol almış olan Ahmet Saraçoğlu, "Geniş Aile", "Elde Var Hayat" ve çeşitli sinema filmlerinde rol almış olan başarılı ve tecrübeli oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu ve usta oyuncu Arif Erkin'le görüşmeler sürüyor.

1547s5s.png

Yeşim Ceren Bozğlu sevdiğim oyunculardandır. O olursa çok iyi olur gerçekten. Uzun zamandır göremiyordum ekranlarda zaten. :)

diziye katılırsa iyi olur domuşuk sevim adamım benim:kiki:

Doksanlar dizisinde sokakta "Taso" oynayan cocuk görmezsem Birol Güven'i ateşe tutarim burdan :bağır: Benim tasolar hala duruyor bile :F:F

Olsun, bölüm bitişinde adını yazarlar ::D
Beni kimse tanımıyor ki :X Adımı gören "aaa bak Forumdash'ın adı yazdı" diemez :X Daha realistik düşünüp taso başına 1000TL isterdim:X Taso ile oynamakta öyle 1-2 adet ile olmaz en az30 tanyi ust uste koyacan öyle oynanır:X

Beni kimse tanımıyor ki :X Adımı gören "aaa bak Forumdash'ın adı yazdı" diemez :X Daha realistik düşünüp taso başına 1000TL isterdim:X Taso ile oynamakta öyle 1-2 adet ile olmaz en az30 tanyi ust uste koyacan öyle oynanır:X

Birol Güven ‏<s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>birolguven<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187, 187, 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px;">18m</small>
90'lar dönemine ait bazı aksesuar ve eşyaları bulmakta güçlük çekiyoruz.Bu konuda bize yardım etmek isterseniz lütfen doksanlar@mint.com.tr
@Forumdash
:W

Birol Güven ‏<s style="text-decoration: none; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>birolguven<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187, 187, 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px;">18m</small>
90'lar dönemine ait bazı aksesuar ve eşyaları bulmakta güçlük çekiyoruz.Bu konuda bize yardım etmek isterseniz lütfen doksanlar@mint.com.tr
@Forumdash
:W

Puahahaha :F:F Tanesi 1000 TL 100 kusur tanem vardi Birol Bey :F:F Tasolar öyle 3-5 adetle oynanmazdi az bir kişi 20 adet oyuna sokar diğer arkadaşlarda aynı sayıda koyardi :F:F Bu haber çok iyimiş yahu :F:F Saolasın @Fks14