'Yeşil Vadinin Kızı' Yurt Dışında Yayınlanacak!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,695
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
medrhf5.jpg

'Yeşil Vadinin Kızı' yurt dışında yayınlanacak!

Yapımcılığını Yeşil Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Şenöy ile Çağıl Nurhak Aydoğdu'nun oturduğu, kadrosunda; Beren Gökyıldız, Onur Dikmen, Sezin Bozacı, Mert Aydoğdu ve Ali Oğuz Şenol gibi isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri devam ediyor.

Senaryosunu Özge Aras ile Serhat Yiğit'in ‘Anne of Green Gables' kitabından uyarladığı dizinin Latin Amerika kanallarında yayınlanacağı öğrenildi. 45'er dakikalık 120 bölümden oluşan dizinin ülkemizde yayınlanıp yayınlanmayacağı ise henüz belli değil.

Kaynak: Hürriyet

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: Gizmen and Angelica
Ben olsam bu diziyi yazın hafta içi her gün yayınlarım, 20.00 ile 21.00 arası yayınlanır. Ardından kanalların yayınlanacağı dizi, film ya da programlar ekrana gelir.

Şaşırdım ama seçilen kadroya bakarsak pek umudum yok ama ülkemizde yayınlanacaktır bence bir ara.

Bu dizi şey mi Netflix'in Anne with an E dizisi?? O dizi uyarlancakmıydı(b) öyle haber vardi sanki(b)

medrhf5.jpg

'Yeşil Vadinin Kızı' yurt dışında yayınlanacak!

Yapımcılığını Yeşil Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Şenöy ile Çağıl Nurhak Aydoğdu'nun oturduğu, kadrosunda; Beren Gökyıldız, Onur Dikmen, Sezin Bozacı, Mert Aydoğdu ve Ali Oğuz Şenol gibi isimlerin yer aldığı dizinin çekimleri devam ediyor.

Senaryosunu Özge Aras ile Serhat Yiğit'in ‘Anne of Green Gables' kitabından uyarladığı dizinin Latin Amerika kanallarında yayınlanacağı öğrenildi. 45'er dakikalık 120 bölümden oluşan dizinin ülkemizde yayınlanıp yayınlanmayacağı ise henüz belli değil.

Kaynak: Hürriyet
Fısıldayan adam ın haberine göre trt 1de günlük olarak yayinlanacakmis