Yeşil Deniz'in Saati Değişti!

Yazık oldu iki O ile'ye.

Aman zaten Orço'nun yaratıcısını artık sevmiyorum Gani beni Acun'a tercih etti artık favori senaristlerim; Berfu Soner, Birol Güven, Yılmaz Şahin ve Sema'dır.
Birkaç bölüm izlemiştim, çok iyi rol yapıyor, inşallah gün değiştirir.

TRT, bu yıl her başlattığı dizi yüzünden bir diziyi bitirdi. Çok cesur davranıyor. Kaldı ki, Diriliş ve Filinta'da (Kısmen) be cesaretinin meyvesini aldı. Ama bu kadar cesaret fazla. Milat'ın tutmayacağını ve Yeşil Deniz'in boşu boşuna harcanacağını düşünüyorum.

Ben açıkçası kararından döneceğini düşünüyorum, Yeşil Deniz'i cumartesiye alıcağını Milat'In tutabilme ihtimali yüksek.

Ben açıkçası kararından döneceğini düşünüyorum, Yeşil Deniz'i cumartesiye alıcağını Milat'In tutabilme ihtimali yüksek.
Milat'tan pek umudum yok açıkçası ama umarım Yeşil Deniz hakkındaki kararından döner dediğin gibi.

Kadrosuna laf yok zaten. Sağlam oyuncu kadrosu var. Ama ne bileyim, sebepsiz bir şekilde umudum yok diziden
Bakalım nasıl olacak, Kızılelma gibi olacağını düşünmüyorum, Cuma AB'de boşluk var şansı var Total'de de şansı var 2. sıradakinin reytingi 5'i geçmiyor.

Bakalım nasıl olacak, Kızılelma gibi olacağını düşünmüyorum, Cuma AB'de boşluk var şansı var Total'de de şansı var 2. sıradakinin reytingi 5'i geçmiyor.
Haklısın ama Milat'ın 5 reyting veya üstü alabileceğini düşünmüyorum ki en fazla 3 alabilir bence