Yeşil Deniz - Tanıtım Filmi - Trt 1

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Trt 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmak için gün sayan, başrollerini Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Mert Turak ve Burak Alkaş gibi isimlerin paylaştığı dizi 'Yeşil Deniz' yakında izleyiciyle buluşacak.

Diziyle ilgili tam olarak bir tanıtım denmese bile ön tanıtım olarak bir fragman yayınlandı.

Dizinin nasıl bir performans göstereceğini ve esas fragmanlarını da önümüzdeki günlerde göreceğiz.

thumbnail_1411486145.jpg

O aylar önce, çekimler başlamamışken ve kadro henüz belli olmamışken gelen bir teaser'dı. Yeni fragmanlar gelmiş, onlar paylaşılmış konuda. Yani konuya kilit vurmaya gerek yok... :)

Bu arada fragman da fena değil. Güzel Köylü ile karşılaştıracak olursak ondan bir adım geride kalacak gibi kanalı nedeniyle. Ama güzel duruyor videolar, sorun yok. Samimi bir dizi daha geliyor galiba. Gerçi Ege'nin kendisi samimi ya, neyse... :)

O aylar önce, çekimler başlamamışken ve kadro henüz belli olmamışken gelen bir teaser'dı. Yeni fragmanlar gelmiş, onlar paylaşılmış konuda. Yani konuya kilit vurmaya gerek yok... :)

Bu arada fragman da fena değil. Güzel Köylü ile karşılaştıracak olursak ondan bir adım geride kalacak gibi kanalı nedeniyle. Ama güzel duruyor videolar, sorun yok. Samimi bir dizi daha geliyor galiba. Gerçi Ege'nin kendisi samimi ya, neyse... :)
Bu konuda paylaşılan 2.fragmanla benim paylaştığım aynı o yüzden dedim. :D