'Yeşil Deniz' Dizisinin Erkek Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1407379791.jpg

TRT1'in yeni dizisi 'Yeşil Deniz'in erkek başrol oyuncusu belli oldu.

'Yeşil Deniz' doksanlı yıllarda yaşanmış gerçek bir öyküden esinlenerek yapılıyor. Oyuncu kadrosunda Yener Gürsoy'un da yer alacağı dizinin erkek başrol oyuncusu Yabancı Damat, Balkan Düğünü, Evlerden Biri ve Saklı Kalan dizilerinde rol alan Özgür Çevik oldu.

Tek Türkiye dizisinin senaristi Ali Kara’nın kaleme aldığı dizi Ege’de geçen bir köy komedisi olacak. 'Yeşil Deniz' ilk bölümüyle 30 Eylül Salı günü TRT1 ekranlarında olacak.

Salı günü olacağından emin misin ? Seksenler gün değiştirmez bence. :)

Başrol oyuncusunu beğenmedim, diziyi izleyecektim ama vazgeçtim. :D

İyi bir oyuncu.Ama Yabancı Damat'dan sonra pek tutan bir dizisi olmadı.Umarım artık başarılı olur. :)

Güzel Köylü gibi bir dizi olacak, belki küçük kanalda daha fazla iş yapar. Zap yapanları toplayabilir. TRT belkide bir şans o açıdan.:)
kayıp gibi bir dizide oynayabilir orada 3 erkek başrol vardı :) ya da my gibi geniş bir kadroda de burak özçivitin oynadığı tarz bişiler oynayabilir tek başına başrolü kaldıramaz ama genele göe idare eden biri :X

Özgür Çevik'in, Burak Özçivit gibi geniş kadrolu bir dizide yer almasını tavsiye ettin, tek başına başrolü kaldıramayacağını iddia ettin. Örnek çok güzeldi.:A
özgür çevik tek başına başrolü kaldıramaz burak için aynısını dediğimi nereden çıkardın :X ayrıca my de yer alan birçok isim başrolü tek başına kaldırabilecek isimler en büyük örnek cansu dere kanıtlanmış kızın başrollüğü :X