Sinema "Yeşilçam" Reklam Filmimiz

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
Ziraat Bankası çok konuşulacak bir reklam filmi yayınladı. Bankanın reklamında Hulusi Ketmen, Adile Naşit, Münir Özkul, Halit Akçatepe ve Erol Taş gibi Yeşilçam'ın ünlü isimlerinin görüntüleri ve replikleri kullanıldı.

İşte o çok beğenilen reklam filmi

Son düzenleme:
Yurt dışında yaşayanlara ayrı bir tebessüm getirir
Tabii öyle, çocukluğumuz yeşilçam sinemasıyla geçti. Böyle videolar izleyince aklıma hep Türkiye'deki anılarım geliyor.
Valla çok özledim memleketi, bir düzelse de artık gelebilsem.

Tabii öyle, çocukluğumuz yeşilçam sinemasıyla geçti. Böyle videolar izleyince aklıma hep Türkiye'deki anılarım geliyor.
Valla çok özledim memleketi, bir düzelse de artık gelebilsem.
Memkelet özlemi gibi var mı
Bırak başka ülkeye gitmeyi insan şehir değiştirince bile doğduğu büyüdüğü memleketi yaz ayına kadar gözünde tütüyor hemen gitsek diye yanı hal böyleyken başka ülkede olmak dahada başka birşeydir o hissi bilmiyorum ama anlayabiliyorum gelirsin umarım yakında

Gerçekten öyleymiş, buraya gelene kadar oranın kıymetini bilmezdim ama gidince artık gerçek değerini anlayacağım. İnsan merede doğup büyürse işte orası insanın cenneti oluyor. İnş canım, 3.5 yıl oldu hayırlısı artık.

Buna benzer bi reklam daha vardi. Kan bağişi reklamı mı ne. Tarık Akan'ın oğlu babasını canlandırmış. Canım Kardeşim... Bu da çok iyi olmuş dicem ama bu videoda suratı kesip yapiştirmişlar
Ziraat reklamı daha iyi teknik acıdan ama bi kaç hata dişinda

Aaa bu da anlamı çok büyük tabi
Ama bu Ziraat reklamı sankı içimizde hala yaşıyor gibi yansıtmışlar bu çok akıllıca ve bu seriyi baya bir 10 a yaklaşacak şekilde devam ettirirler iyi ekmek yerler
@Harunnn60 @kerem @xemrexxx @Sherlock @ömer karataş

Çok güzelmiş. Umarım devamı da gelir.

Sanki hiç ölmemişler gibi duruyorlar [emoji17]

Çok değişik bir reklam olmuş ben beğendim dediğim gibi.
Bizi İzlemeye devam edin demişler Kemal Sunal vsyle seri videolar gelir ve Hülya Koçyiğit sanırım tek hayatta olan videoda eğer yanılmıyorsam , Allah ona uzun ömürler versin