Yüzümüze bakan yok iyi misinHani anlamamiştinEve adım attiğinda genel bir selam verilir (Zaten durum güncellemesinde genel bir yoklama yapılıyor) Eve gelen kişi evdeki kişiyi tek tek kenara çekmeli mi
Yüzümüze bakan yok iyi misinHani anlamamiştinEve adım attiğinda genel bir selam verilir (Zaten durum güncellemesinde genel bir yoklama yapılıyor) Eve gelen kişi evdeki kişiyi tek tek kenara çekmeli mi
Hani anlamamiştinAnlamadım hiçbir şey.
Evden gidende olsun gitmeyende olsun hal hatır sorulur. Özlenilir. Özellikle yalnız kaldığın zaman kısa da olsa aklına gelir.
öyle bir yazmışsınki ilk yazında sanki bana @Harunnn60 la ilgilen diyordun ikinci yazında gaganın benle ilgilenmesi gerektiğini söyledin tam çorba oldu iş hiçbişey anlamadım
öyle bir yazmışsınki ilk yazında sanki bana @Harunnn60 la ilgilen diyordun ikinci yazında gaganın benle ilgilenmesi gerektiğini söyledin tam çorba oldu iş hiçbişey anlamadım
Hhaha duruma göre şerbet dağıtıyorum işteYüzümüze bakan yok iyi misin
Yüzünü dönen sen olmayasınYüzümüze bakan yok iyi misin
Sinirimi gece gece zıplatma istersenYüzünü dönen sen olmayasın
Niye zıplıyorSinirimi gece gece zıplatma istersenDönmesem her halde trip yapmam dimi
6 Aydır @destere i bekliyorsun işte ayoll benden daha çok gözlerin yollardaydı ,Afiş bile yaptıkYa 6 aydır bekliyoruz zaten ne alaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?