Yaz Tatilinde Neler Yapıyorsunuz?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,577
Puanı
1,060
Yaz Tatilinde Neler Yapıyorsunuz?

internette geziyorum
denizde yüzüyorum
müzik dinliyorum
kitap okuyorum
tv izliyorum
plajda güneşleniyorum
havuzda yüzerim
piknik yapıyorum
gazete okurum bol bol
diğer (lütfen belirtiniz)

kis-baydi-artik-dediginizde-gidip-yaz-tatili-yapabileceginiz-7-ultra-luks-mekan.jpg

Deniz hiç sevmem havuzu da çok az evde olurum genelde yine işler olur çünkü roman işlerim her gün yazınca kimse bu kadar yapmaz çok özen gösteriyorum ayrıca TV izlerim gazete okurum kitap tabii okurum hele gizem sır ise vb. siz @denizz19 @sokak sanati ve @vadikızı

Deniz hiç sevmem havuzu da çok az evde olurum genelde yine işler olur çünkü roman işlerim her gün yazınca kimse bu kadar yapmaz çok özen gösteriyorum ayrıca TV izlerim gazete okurum kitap tabii okurum hele gizem sır ise vb. siz @denizz19 @sokak sanati ve @vadikızı

hiç tatil köyüne gitmedim yazın köyde fındık topluyoruz :A :A :A

@Bully a her allahın günü tatil ayoll sadece tatil isimleri değişiyor şu ay uludağ bu ay bodrum vsyle :A :A :A

Esas olarak günlerim sonbaharın, soğukların gelmesini beklemekle geçecek.
Zamanın geçmesi için bu yaz uzun zamandır biriktirdiğim, sınavlar yüzünden vakit bulamadığım filmleri izleyeceğim, dizi de izlemeye çalışacağım.
Özel olarak fikrine ilgi duyduğum tarihi kişiliğin önce 900 küsür sayfalık biyografisini, sonra kendi yazdığı eserleri okuyacağım kısmet olursa.
Arada Adalara gidebiliriz, yüzme bilmemek sıkıntı ama serinlemek de gerekiyor.

Son olarak, İstanbul'un tehlikeli yerlerini gezmeyi düşünüyorum. Otobüse, member metroya atlayacağım. Rastgele bir durakta ineceğim, Sultanbeyli gibi yerler ve Anadolu yakasına Üsküdar hariç hiç gitmedim hemen hemen.

hiç tatil köyüne gitmedim yazın köyde fındık topluyoruz :A :A :A

@Bully a her allahın günü tatil ayoll sadece tatil isimleri değişiyor şu ay uludağ bu ay bodrum vsyle :A :A :A
Ben keyif adamıyım tatilsiz bir hayat, hayat değildir benim için :A Fırsatını bulduğum an kaçarım :A

Yaz tatili mi kaldı :D Bol bol oruç tutuyorum balkonda yatıp kalkıyorum :A Memleketim Erzurum'a yolculuk yapıyoruz. Oradan da gidersek denize gideriz

Bu yaz çalışıcam gibi gözüküyor hafta sonu tatil yaparım ama özel olarak bir yere gidemicem gibi. :(