Yaz Sezonunda Neler Var?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,833
Reaksiyon puanı
57,026
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Bu sene Ramazan ayının erken gelmesi ile Eylül ayında başlayan diziler Mayıs'ın son haftası - Haziran'ın ilk haftası ekranlara kısa bir süreliğine veda edecek. Peki Ramazan ayı ve sonrasında izleyici ekranda neler izleyecek?

SADECE SEN - FOX TÜRKİYE

Geçtiğimiz sezonlarda NO 309, Hayat Sevince Güzel, N'olur Ayrılalım gibi başarılı yapımlara imza atan FOX, Türkiye'de bu yaz Karga Seven Pictures imzalı "Sadece Sen" adlı diziyi izleyeceğiz. Kadrosunda Furkan Andıç, Aybüke Pusat, Ali Yağcı gibi isimlerin rol aldığı yapımda birbirinden haberi olmayan Kerem ve Selin aynı evi satın alır ve böylelikle serüven başlar. İkili arasındaki eğlenceli hikayeyi ekrana taşıyan yapımın Haziran ayının son haftası yayına girmesi bekleniyor.

sadece-sen-dizisi-kerem-kimdir-gercek-adi-nedir-furkan-andic-rol-aldigi-dizi-ve-filmler.jpg


BENİM TATLI YALANIM - STAR TV

Çilek Kokusu, Erkenci Kuş gibi yapımlar ile yaza damgasını vuran Star TV'de bu yaz O3 Medya imzalı Benim Tatlı Yalanım izleyeceğiz. Başrollerin de Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer, Aslı İnadık gibi ismlerin olduğu dizide Karısı tarafından terk edilen Nejat’in, annesini henüz hiç görmemiş olan kızına üzülmemesi için anlattığı “idare edecek” yalanları izleyeceğiz. Yapım Haziran'ın ikinci haftası yayına girecek.

benimtatliyalanim.jpeg


(Yaz dizileri belli oldukça, konu güncellenecektir.)
 

Forumdash

Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2012
Mesajlar
66,140
Reaksiyon puanı
38,907
Puanı
1,060
Medyapım SS gibi kore menşeili romantik-komedi uyarlaması çekerse izlerim:X Ama şunları izleyeceğimi sanmıyorum:X Dramlara bi bakarım.