Yaz Dizilerinden Hangileri Gelecek Sezona Kalir?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,205
Puanı
1,060
Son Yillarda Bi tek Yahsi Cazibe basardi bunu biraz da Kalbim Seni Secti.Bence Bu Yil Bunu basarsa basarsa Isler Gucler Basaracak.

Sultan'ın kalacağı kesin diyebiliriz.

Düşman Kardeşler kalacak gibi gözküyor.

İşler Güçler kesin kalır.

Star'ın dizilerinin çoğu kalır gibi ama belli de olmaz daha yeni başladılar ve yayın politikasına bağlı biraz da.

Fakat Sultan dışındakilerin hiçbiri uzun vadede reyting anlamında başarılı olmaz bence...

bence en kaliteli yaz dizileri bu sezon yapıldı.
düşman kardeşler
işler güçler
sulran
ibreti alem
falan kalırlar :D

bence en kaliteli yaz dizileri bu sezon yapıldı.
düşman kardeşler
işler güçler
sulran
ibreti alem
falan kalırlar :D

O konuda katılıyorum gerçekten bu yıl kaliteli yaz dizileri yapıldı. Çok iyi diziler var. Bence kış sezonundan daha iyi bu yaz sezonu. :) Kışın ağır dramalar yarışırken yazın tam izlemelik eğlenceli diziler var. :)

O konuda katılıyorum gerçekten bu yıl kaliteli yaz dizileri yapıldı. Çok iyi diziler var. Bence kış sezonundan daha iyi bu yaz sezonu. :) Kışın ağır dramalar yarışırken yazın tam izlemelik eğlenceli diziler var. :)

aynen valla kışın izleyecek bişey yok adam akıllı ben son bikaç ayda vadi dışında hiçbişey izlemiyodum şimdi ne izlesem hoşuma gidiyo starın dizileri güzel show un dizisinin kadrosu süper ötesi ve eğlenceli trt1 de bile güzel şeyler var atv çok güzel bu yaz :D

Sultan ,Düşman Kardeşler ,Hayatımın Rolü ,Sudan Bıkmış Balıklar ,İşler Güçler ama İbreti Ailem'in de kalmasını çok isterim :)

S.G.A.T. Kalbim Seni Seçti son yıllarda kaldı diyorsun ama buna kalmak denmez. Hadi Küçük Sırlar desen neyse :)

sudan bıkmış balıklar devam edicek

hayatımın rolü akıbeti kendi belli edicek

çıplak gerçek 16 bölüm final yapicak

işler güçler kalıcı :)

annemler seni çok sevicek atv gidici

düşman kardes kalıcı

@Revan.ben kucuk sirlari sevmiyim.senaryosunda buyuk eksikler vardi o dizinin.

Kanal D:

Sultan ve Annem Uyurken

Star:

Isler Güçler, Hayatimin Rolü, Sudan Bikmis Baliklar

Show:

Düsman Kardesler

FOX:

Dedemin Dolabi

Sultan , Hayatimin Rolu , Sudan Bikmis Baliklar , Isler Gucler , Dusman Kardesler.Bu arada Evlerden Biri nezaman basliyo?

@muhtesemyuzyil.''evlerden biri ne zaman bosaliyo'' ne demek ya?

Hepsi çok iyi bu yaz sezonu en iyisiydi hepsi çıkar :D ibreti ailem, işler güçler, düşman kardeşler, hayatımın rolü izliyom hepsini :D (çıplak gerçek, sultan hariç)