Yaz Dizileri Arasında En Çok Beğenilen 5 Dizi Bunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
Yüksel Aytuğ, Sabah gazetesindeki köşe yazısında yaz dizilerini değerlendirdi ve top 5 listesi yaptı.
İşte Yaz Dizileri Top 5'i:

1- İŞLER GÜÇLER: Yaz ekranının en özgün komedisi olarak öne çıktı.Eskimemiş yüzler, gençleri peşine takacak farklı mizah anlayışı ve özellikle de televizyon sektörüne eleştirel bakışı ile yaz ekranının çöldeki vahasıydı.

2- SUDAN BIKMIŞ BALIKLAR: Ekranların yeni Adını Feriha Koydum'u olma yolunda ilerliyor. İki dizinin omurgasındaki önemli benzerlikler dikkatlerden kaçmıyor. Ama Sudan Bıkmış Balıklar sanki daha saf, daha samimi görünüyor.

3- ÇIPLAK GERÇEK: Tiyatrovari anlatımı, güçlü oyunculukları ve düşük temposuna rağmen içerdiği gizem ile farklı bir auraya sahip.
Ekrandaki polisiye tarzına yeni bir soluk getirmiş gibi görünüyor.

4- İBRETİ AİLEM: Hınzır komedi tarzının iyi örneklerinden biri. Müjdat Gezen ile Zafer Algöz'ün oyunculuk düetleri gerçekten de izlenmeye değer.

5- HAYATIMIN ROLÜ: Beylik konusuna rağmen, Haluk Bilginer'in muhteşem oyunculuğu ile adeta tek başına sırtladığı yapım, kış ekranında da kendine yer bulursa hiç şaşırmam.

yazın 5i
işler güçler
sultan
düşman kardeşler
ibreti ailem
sdk bu starınkileri yazmış

Tv yüzüne kaç aydır görmüyorum neredese :D.İbreti Ailem bir kısmına bakma fırsatım oldu ve gayette komedi bakımından iyidi :):)