Yazın Hangi Dizilerin Tekrarlarının Yayınlanmasını İstersiniz?

@xemrexxx ama mumkunse Vahideli bölumleri gostermesinler zaten bu hafta biraz myye baktim.Yada ozetide olabilir.Rustem pasanin öldugu sahneye denk geldim canim sıkıldi o sahnelerde Cok sıkıcı olmua iyice

atv kanalı adanalı yerine kaçak dizisine yer vermeli bence bıktım artık bu adanalı tekrarlarından baydı yanı 🙁🙁 kaçak dizisi sezon bölümüde uzun 30 bölüm üstü bu yaz iyi gidicektir bence
karadayı tekrarlarını istemem tekrar tekrar izlenicek bir dizi değil bayıyor çünkü kara para aşkında bölümleri kısa oyüzden en iyi seçim kaçak olur atv kanalından

fox tv yine doktorlar saçmalığına başlamaz umarım bir ara 24 saat veriyordu çocuklar duymasını vermeleri lazım bence finalde yapıcaklarmış fox tvde çocuklar duymasını tekrar bölümleri yayınlarsa bez bebek gibi bence başarılı sonuclar alıcaktır

kanal d zaten arka sokaklardan vazgeçmez oldukçada başarılı tekrar bölümleri 3 civarı reyting alıyor iddalı dizilerle aynı reytingleri alıyor örnek kurt seyit
birde kanal d sihirli annemide gündüz kuşağına şıkıştırsa keşke ilk sezonunu oda iyi olurdu bence

Aşk ı Memnu
Bu sene ilk defa Doktorlar ı izleyeceğim
Adını Feriha Koydum
Fatmagülün suçu ne?
Gönülçelen
Muhteşem Yüzyıl

@Çiğdem- kanal d sihirli annemin tekrarını yayınladığında 600 bin tl rtürk ceza keski kültürümüzde bunlar yoktur diye fatih dizisi gereken cevabı verdi

Hayat Bilgisi
Elveda Rumeli
Yabancı Damat
Osmanlı Tokadı

• Akasya Durağı : Mutlaka olmalı.
    Kaç kere izlememe rağmen sıkılmadım.
  • Doktorlar : Olmazsa olmaz.
  • Aramızda Kalsın : Bu diziyi izlemek istiyorum, yazın güzel gider bence bu dizi.
  • Adanalı : Kaç kez izledim bilmiyorum ama yazın iyi gidiyor.
  • Sudan Bıkmış Balıklar : Star'm geçen yaz verdi, yine verse fena olmaz.
Şimdilik aklımdakiler bunlar sanırım.

Sihirli annem
küçük ağa
Akasya durağı

Kanal D - Kayıp Şehir
Show TV - Adını Feriha Koydum - Sevdaluk
ATV - Parmaklıklar Ardında

O Hayat Benim, Yer Gök Aşk, Aşkı Memnu, Doktorlar verilirse bakarım yine.

türk değilde pembe dizi vardı vahşi güzel o yayınlansa bakarım

Kavak Yelleri, Doktorlar, Adanalı, Sihirli Annem, Galip Derviş, Ankara'nın Dikmeni, Sudan Bıkmış Balıklar, Yüksek Sosyete, Medcezir ilk aklıma gelenler.

Yüksek Sosyete, Gülümse Yeter, Seviyor Sevmiyor...