Her yıl yaz ekranında dikkat çeken belli başlı yapımlar olur. Mesela geçtiğimiz yazın dikkat çeken yapımları Ben Bilmem Eşim Bilir , Benzemez Kimse Sana ve Hayatımın Rolü , iki sene önce Anneler ile Kızları ve Kalbim Seni Seçti , üç sene öncesinden de Küçük Sırlar gibi yapımları örnek verebilirim.
Bu yılki yapımlar daha yayınlanmaya başlamasa dört yapım benim baştan dikkatimi çekmeyi başardı.
İşte o yapımlar ;
YAZIN EN YÜKSEK REYTİNGLİ DİZİSİ
- Benim Hala Umudum Var -
Gold Film'in yapımını üstlendiği Gizem Karaca , Berk Oktay ve Engin Şenkan gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi 1 Temmuz pazartesi günü ekrana gelecek.
Dizi için kısaca Modern Kül Kedisi Hikayesi diyebiliriz. Dizide Gizem Karaca ; annesi , kız kardeşi , üvey babası ve üvey kardeşleri ile yaşayan Umut karakterini canlandırıyor.
Benim Hala Umudum Var dizisi yazın draması olacaktır. Bana göre bu yazın en yüksek reytingli dizisi olacaktır.
Dizinin yeni sezonda devam etmemesi büyük süpriz olur.
YAZIN EN FARKLI İŞİ
- Güzel ve Çirkin -
Naz Elmas ile Ali Sunal'ın baş rollerinde yer alacağı dizi hem polisiye , hem macera birazda komedi dizisi olma özelliğini taşıyor. Kuşkusuz bu yazın en dikkat çekecek olan yapımlarından birisi olacaktır. Kim bilir belki Güzel ve Çirkin'i yeni sezonda da görürüz.
Dizinin Temmuz ayı içerisinde başlaması planlanıyor. Günü ise henüz belli değil.
YAZIN EN İLGİNÇ YARIŞMASI
- Rekorlar Dünyası -
Yalan Dünya'nın Nurhayat'ı Gupse Özay'ın sunumunu üstlendiği Rekorlar Dünyası bu yazın en ilginç işi olacak gibi görünüyor.
Farklı yeteneği olan kişiler bu yarışmada performanslarını sergileyecek. Program bir zamanlar Pınar Altuğ'un sunduğu Mucizeler Gecesi'nin bir benzeri olacak.
Gupse Özay'ın programı sunma tarzı merak ile bekleniyor.
YAZIN EN KOMİK PROGRAMI
- Yap Bakalım -
Hande Katipoğlu ve Melike Emiroğlu'nun sunumunu üstleneceği yarışma Temmuz'un ilk haftası Star TV ekranlarında olacak.
3 etaptan oluşan yarışmada, sunucular kulaklık yardımıyla yarışmacıları yönlendirecek. Etapları başarıyla tamamlayan yarışmacı 5.000 TL'nin sahibi olacak.
Kulaklık ile verilen komutların tıpkı Şanslı Masa programında verilen komutlar gibi eğlenceli olması bekleniyor.
YAZIN EN KOMİK DİZİSİ
- Doksanlar -
Birol Güven imzalı dizi zengin kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. 'Sokakta Oynayan Son Çocukların Hikayesi' sloganı ile yola çıkan dizi 90'lı yıllarda bir mahallede geçen komik olayları ele alacak.
Dizide Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde gösterdiği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Esra Dermancıoğlu gibi başarılı isimler yer alıyor.
Doksanar dizisi 26 Haziran çarşamba günü ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.
Uzun zamandır tanıtımları ekranlarda dönen dizinin önümüzdeki sezonda devam etmesine kesin gözü ile bakılıyor.
Ayrıca yazın en çok izlenilen yapımlarından bir tanesi olacağı da garanti diyebiliriz.
YASAL UYARI:
Haberin kopyalanması yasaktır. Haber, sadece FavoriForumum.net'e link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalananlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.
Son düzenleme: