Yaz'ın Öyküsü'nün Günü Başlamadan Değişti!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,550
Puanı
1,061
thumbnail_1435841124.jpg

Kanal D'nin merakla beklenen iddialı dizisi Yaz'ın Öyküsü'nün günü başlamadan değişti!

Başrollerini Ece Çeşmioğlu, Vildan Atasever, Tansel Öngel ve Çağdaş Onur Öztürk'ün paylaştığı yapımın Pazartesi akşamı başlaması planlanıyordu. Ancak kanal şaşırtıcı bir hamle yaparak dizinin gününü Pazar'a aldı. Son anda yapılan bu değişikliğin diziye nasıl etki edeceği ise merak konusu.

Yapımcılığını D Productions'ın üstlendiği Yaz'ın Öyküsü, uzun süredir görmediği anne ve babasıyla yeni bir hayat kurmaya çalışan genç bir kızın hikayesini konu alıyor.

Yaz'ın Öyküsü, Pazar 20.00'de Kanal D'de başlıyor!

Son düzenleme:
Enteresan bir karar olsa da Pazar günü dizi için daha iyi bir gün diyebilirim. Birçok rakibi olacaktı Pazartesi. :)

@denizz19 pazartesi gunundeki yoğunluktan ve benzer olan Kırgın ciceklerden kaçmak için pazara koydular gibi duruyor çünkü kırgın çiçeklerin tekrarlari iyi gidiyor kimse böyle bir şey beklemiyordu :)

Iyi tercih baya iyi gidebilir :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@denizz19 pazartesi gunundeki yoğunluktan ve benzer olan Kırgın ciceklerden kaçmak için pazara koydular gibi duruyor çünkü kırgın çiçeklerin tekrarlari iyi gidiyor kimse böyle bir şey beklemiyordu :)

Iyi tercih baya iyi gidebilir :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kırgın Çiçekler bu hafta eğer gerçekten iyi işleniyorsa 4 reyting ve üstü alabilir.

Uzun süredir 6 Temmuz'da başlayacak diye tanıtımı yapılıyor inşallah kötü bir etkisi olmaz bu durumun.

Ama Pazar boş gün tabii daha iyi olmuş bence de yeni günü. Tutarsa yeni sezonda da devam eder Pazar günü Kanal D o günü kurtarmış olur. :)

Kırgın Çiçekler bu hafta eğer gerçekten iyi işleniyorsa 4 reyting ve üstü alabilir.
Ilk bolumun yarisini falan izledim dizi güzel bence :)

2. Bölüm fragmani da guzel bıçaklamalar bağırmalar bilek kesmeler var[emoji106] [emoji6]

İnşallah yükselir fatih harbiyedeki kız icin tutmasini isterim dizinin :)

Ne Münasebet en azından bir rakipten kurtulmuş oldu. Umarım bu değişiklik kötü etkilemez diziyi, belki ben de izlerim. :)

Pazartesi zorlu bir gün olacaktı. Hem dram yönüyle benzer olan Kırgın Çiçekler, hem de 2 rakibi daha vardı ve hangisine göz atsam diye kararsız kalmıştım. Pazar günü rahatça bakabilirim diziye. :)

Acil Aşk Aranıyor'a netten devam ederim artık, dizinin konusu klişe gibi görünsede bence fragmanlar etkileyiciydi. Yaz sezonunu iyi geçirirse kanal d nin pazar gününü kurtarır.

Pazar günü çok daha iyi olmuş.

Birçok kanalın akışı boş, bir Acil Aşk Aranıyor var. Eğer bol tekrar yapılır ve sevilirse çok rahat tutacak bir iş. :)

Biraz önce tv2 de röportaj vardi basrol oyunculariyla @Yiğitt izledin mi :)

Dizi guzele benziyor ama bunu da izlersem 1 milyonuncu olcam anam beni evden atcak ve kötü yola düşcem o yüzden kusura bakma Yaz :( :(