Diziyi ilk başta izleyecektim ama konusunu falan görünce bana hiç bir şey katmayacağını anladım. Başarılı olur umarım dizi..
bence izle öyle yorumla izlemeden nasıl olduğunu anlayaamzsın😉😉Diziyi ilk başta izleyecektim ama konusunu falan görünce bana hiç bir şey katmayacağını anladım.Başarılı olur umarım dizi..
bence izle öyle yorumla izlemeden nasıl olduğunu anlayaamzsın😉😉
İlk açıldığında 29 Haziran'dı, Hürriyet Kelebek'teki ilanda 6 Temmuz yazdığını görünce açtım konuyu. Kendi konularının kilitlenmesini istemeyenler sonradan değiştirmiş anlaşılan.
Konu sabah düzenlendi zaten.İlk açıldığında 29 Haziran'dı, Hürriyet Kelebek'teki ilanda 6 Temmuz yazdığını görünce açtım konuyu. Kendi konularının kilitlenmesini istemeyenler sonradan değiştirmiş anlaşılan.
Kanal D ayın 29'unda başlatabilirdi.Tatlı Küçük Yalancılar ile aynı gün olacak. Bu dizi tutmamalı
Tutmamasını temenni ediyorumKanal D ayın 29'unda başlatabilirdi.Bilerek o dizi ile koydu sanırım.
Kanal D'm tutturacaktır.Tutmamasını temenni ediyorum
Radyoda dizinin reklamını yapıyorlardı.Kanal D'm tutturacaktır.
Senin FOX tutturamadı, onun acısı mı bu? (Sen Benimsin)Radyoda dizinin reklamını yapıyorlardı.
En son radyoda tanıtımına denk geldiğim "Yılın Dizisi Benim Adım Gültepe" idi. Umarım sonu onun gibi olur
Nereden benim Fox oluyor elin kanalıSenin FOX tutturamadı, onun acısı mı bu? (Sen Benimsin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?