Yayından Kaldırılmasına En Çok Üzüldüğünüz Dizi?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,013
Puanı
1,061
bitmesine değil!yayından kaldırılmasına üzüldüğünüz diziler?

Geniş Aile
finalini izlemeye dayanamamıştım aylar sonra izlemiştim :(
( geniş aile'ye yakışmayan bi finaldi ve final olarak yazılmadığı çok belliydi )

İffet tabiki de ben de finalini @yatutarsa'nın Geniş Aile'de olduğu gibi sonradan izlemiştim ve hiçte bir final gibi değildi ve son sahnesi çok saçma olmuştu.

FOX'taki Yabancı Dizi Legend Of The Seeker'in kaldırılmasına çok üzüldüm. fakat internetten gerisini izledim ve cidden finali çok iyi bitmişti :D

FOX'taki Yabancı Dizi Legend Of The Seeker'in kaldırılmasına çok üzüldüm. fakat internetten gerisini izledim ve cidden finali çok iyi bitmişti :D

Foxta bi ara arayıcının efsanesi vardı erken final mi yaptı o okadar bölmmüydü daha çok diye biliyodum ben ? :)

Foxta bi ara arayıcının efsanesi vardı erken final mi yaptı o okadar bölmmüydü daha çok diye biliyodum ben ? :)

Legend Of The Seeker zaten Arayıcının Efsanesi demek :D

evet erken final yaptı. İlk aralar iyi seyredildi fakat sonradan çok düştü. Dizi çok bölümlüydü 2 sezondu. FOX 1.sezonu bitirdi yayınladı 2.sezonu yayınlamadı.. Bende 2.sezonu netten seyrettim :D

Legend Of The Seeker zaten Arayıcının Efsanesi demek :D

evet erken final yaptı. İlk aralar iyi seyredildi fakat sonradan çok düştü. Dizi çok bölümlüydü 2 sezondu. FOX 1.sezonu bitirdi yayınladı 2.sezonu yayınlamadı.. Bende 2.sezonu netten seyrettim :D

ahahha :D doğru ya çevirmeye üşendim :D

Pusat.

- - - Ekleme - - -

Pusat. Ve tabiki KURTLAR VADİSİ TERÖR

Ayrıca Sihirli Annem'in bitmesine çok üzülmüştüm çocukken :D