Yayındaki Diziler Bölümü Açıldı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Forumumuz bünyesinde yepyeni bir bölüm hizmete girdi. "Yerli Diziler & TV Programları" bölümünün altında açılan yeni bölümümüzün adı "Yayındaki Diziler"


Birçoğunuzun farketmiş olacağı gibi bu bölümde dünden beri hazırlıklar yapılıyordu. Bu doğrultuda yayındaki dizilerin hemen hepsiyle ilgili yorum ve paylaşım başlıkları açıldı.

Bu başlıklarda hem dizilerle ilgili bölüm yorumlarınızı yapabileceksiniz, hem de fragman, özet paylaşımlarını takip edebileceksiniz.

En fazla aktiflik gösterilen dizi başlıklarına ise özel bölüm açılacak. Tıpkı şu an Kurtlar Vadisi Pusu, Muhteşem Yüzyıl, Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi belli başlı dizilerin kendilerine ait bölümleri olduğu gibi.

Bu uygulamayı yapmamızın sebebi hemen hemen tüm diziler ile ilgili alt başlıklar olmasına ve sürekli yeni bölüm yorum, fragman konuları açılmasına rağmen bu başlıklarda aktiflik gösterilmemesi idi. Bu uygulamayla birlikte başlıklar altında diziyle ilgili her şey toplanmış olacak ve dizisiyle ilgili yorum yapmak isteyen kişi nerede yorum yapabileceğini çok iyi bilir durumda olacak.

Sizlerden beklentimiz dizilerinize sahip çıkmanız ve izlediğiniz diziler hakkında düzenli olarak yorumlar yapmanız. Böylece zamanla yorumlar arttıkça başlıklar daha iyi bir hale gelecektir.


Eğer unuttuğumuz, konusu açılmamış bir dizi varsa bu başlıktan bildirebilirsiniz. Üyelerin bu bölüme konu açması yasaktır. Konu açılacağı zaman bizlere bildirmelisiniz.