Yayın Akışımız Değişiyor Mu?

Eline sağlık tekrar. Lale Devri Pazartesi'ye gelirse iyi olur.

Yeni yıl ve yeni müdür ile birlikte yayın akışı değişir umarım..

Sence bu yeni diziler yeni bir ivme kazandirir mi Show TV'ye beyazsoy?
TNS de daha önce yazdığım gibi yeni dizi tutturmak çok zor genelde tutan projeler sezon başında hatta yazın başlayan diziler oluyor.kanal d geç başlattığı hiç bir dizisi tutmadı sadece yazın başlattığı güneşi beklerken tuttu. samanyolunun bile tutan tek Projesi sezon öncesi başlayan küçük gelin. atv'de ve Star geç başlayan diziler hafif tuttu tek kaçak 7 aştı

kısacası bu dizilerin tutması için senaryoların mükkemmel olması lazım ben su anlık okuduğum hikayelerden pek parlak olanı göremiyorum sadece sevdalugun kadrosu çok iyi birazda inadına yaşamak. bu iki dizinin senaryosu iyiyse sezon sonunu görür

Atv'de Karadayı, Kurtlar Vadisi Pusu ve Kaçak gayet iyi durumdalar anca Huzur Sokağı, Tatar Ramazan, Ben Onu Çok Sevdim çok iyi durumda değiller. Buna binaen Cesur Hemşire'nin de çok iyi gitmeyeceğini düşünüyorum.

Kanal D çok yanlış hamleler yapıyor. Vicdan'ın günü kesinlikle Salı idi ama pişman olacaklar bence. AŞK pazartesi daha da düşebilir ama umarım tersi olur. Merhamet desen zaten AB olmasa bitik durumda. Şuan Kanal D'yi kurtaran iki dizi var onlarda Arka Sokaklar ve Güneşi Beklerken.

Star Tv Acun gittikten sonra iyice düşüşe geçecektir kaldı ki Muhteşem Yüzyıl'ın da son sezonu artık. İyi işler yapıp bir şeyleri tutturması şart. Ben de Özledim zaten sosyal medya etkisi olacağı da gayet açıktı.

Fox için söylenebilecek iki dizi var Karagül ve Fatih Harbiye. En sağlam işleri bunlar şuan ancak Fatih Harbiye bir süre sonra düşüş yaşayabilir diye tahmin ediyorum. Umutsuz Ev Kadınları ve Lale Devri bu sezon düşük performans sergiliyorlar durumları kötü.

Samanyolu için iki sağlam iş var onlar da Şefkat Tepe ve Küçük Gelin. Daha ötesi de yok zaten.

Show Tv'ye geldiğimiz zaman Pazartesi Altındağlı'nın başarı yakalayabileceğini sanmıyorum ben. Salı günü Benim İçin Üzülme şimdilik yerinde kalmalı gibi görünüyor çünkü durumu gayet iyi. Çarşamba Sevdaluk en umut vadettiğim dizi kesin tutacak ve gün 1.liğine bile oynayabilir. Perşembe günü Firuze'yi ben nedense iddialı görmüyorum pek ama umarım beni yanıltır. Cuma Dila Hanım bir süre daha idare edebilir ama bence Firuze'nin bu günde yayınlanması ve Dila Hanım ile yer değiştirmesi daha olumlu teper.

FOX`un şu an Karagül ve Fatih Harbiye en iyi dizileri
ama Fatih harbiye de her hafta düşüşte umarım ocakta yeni akışla kanal diğer günlerini de toparlar

Eline sağlık ömer.

Kanal d bu sezon rahat nefes alamayacak. Vicdan da tutmaz. Her gününü pt-1,2'ye ayırdı. Büyük saçmalık.

Star acuna dayanmış gidiyor ama seneye bence büyük bocalayacak acunsuz.

Atv en istikrarlısı, hiçbir desteğe dayanmadan dizileriyle düzgün bi şekilde ilerliyor.

Show büyük umutlarla giriyor aralığa, ama saklı kalan ve sevdaluk tutacak bence. Show'un artık ucuz maliyetli değilde, cidden paraya kıyılan profesyönel bi iş çıkarmalı ekranına.

Fox'ta çok dizi var ama göze değen 1-2 tane.. Bence fazlalıkları bitirmeli ve dizi saatlerine yeni bi soluk getirmeli.

Samanyolu şaşırtıcı şekilde yükseldi, bunu dizilerinin kalitesine bağlamak olmaz, belli ki denek seçimleri bu kanala göre tasarlanmış.

bugün inadına yaşamak aramızda kalsın yerine geçti🙂

Eline sağlık.
Konunda ki pompyşik göndermelerin göz doldurdu ayrıca.

Neyse konumuza gelelim.

Kanal D yeni dizileri ile ivme yakalayacağı kesin gibi eskileri biran önce final yaptırmalı ama.
Show TV'de Firuze ve Aşk Ekmek Hayaller dizisi dışında kalan yeni dizilerden umutluyum özellikle Altındağlı ve Sevdaluk'tan.
Star TV son en güzel sezonu yaşıyor doya doya Acun'u ile hasret gidersin.
)))) ATV zaten çok iyi bir konumda. Cesur Hemşire ile de daha da güçlenecek.
FOX Karagül hariç boş.

Nerede gönderme gördün
amacimiz gönderme degildi

Eline sağlık @Yakamoz-Asi
Kanal d :Bu sezonnun en büyük hayal kırıklığı yeni başlıyan iddalı dizler bir bir dökülüyor. Kanalı ayakta tutan Arka Sokaklar ve Tekrarları Rıza babada olmasa vay haline kanalın

Star:Haftanın 4 günü Acunla gayet iyi gidiyor geriye kalan günlerde Çarşamba M.Y eski performansından uzak olsada gayet iyi oranlar almaya devam ediyor. Yeni başlıyan yapımlardan Aramızda Kalsın gatet iyi durumda Medcezir keza öyle.

Atv :Kanalın Temel Taşı 2 dizi var Biri Vadi diğeri Karadayı gayet iyi oranlar alıyo Kaçak ayriyetten kanalı idare ediyor

Show:Show daha yeni projelerini ekrana sürmedi bakalım Show başlıyacakmı Yeni dizilerle birlikte

Fox bu sene çıkış yakaladı Karagül en başarılı dizisi

Samanyolu: Küçük gelin ve Şefkat tepe ile birlikte büyük çıkış yakaladı.

inadına yaşamak güzel başladı diziyi sevdim

sevdalukta showda takip edeceğim dizi

birde vicdan başlııyormuş onada bakarım ..

emeğine sağlık harika bir çalışma olmuş@Yakamoz-Asi

Bu sezon Star ve Atv gayet iyi gidiyorlar. Star Acun'un haricinde dizileriyle de oldukça başarılı. Muhteşem Yüzyıl'ın yanı sıra, bu sezon başlayan Aramızda Kalsın ve Medcezir'i tutturdu. Benim Hala Umudum Var da yayınlandığı saate göre fena gitmiyor.

Atv Kaçak ve Doksanlar'ı tutturdu. İkisi kanalın yüzünü güldürecek reytingler alıyor. Kurtlar Vadisi ve Karadayı zaten zirvede. Bugünün Saraylısı ve Cesur Hemşire çok kötü başlangıç yapmasalar da hafta sonunu kurtarabilmiş değiller.

Show bir türlü başlayamadı. Yeni dizilerinden Sevdaluk ve Saklı Kalan iddialı görünüyor. Fakat diğer dizilerinin çok uzun süreli olacağını sanmıyorum. Firuze Perşembe yayınlanırsa zaten ivme kazanamayacak gibi. Firuze için Salı günü uygun bence. Benim İçin Üzülme her ne kadar kanalı kurtarsa da düşüşte bu sebeple boş olan salı gününde yeni dizilerden biriyle atak yapılabilir. Pis Yedili uzatmaları oynuyor.

Kanal D uzun zaman sonra bu sezon en kötü sezonunu geçiriyor sanırım. Kanalı güldüren yapımlar önceki sezonlardan ve yazdan kalan işler Arka Sokaklar, Güneşi Beklerken ve Yalan Dünya. Yalan Dünya geçen sezonki reytinglerini aratsa da bir komedi dizisi olarak varlığını gösteriyor en azından. Kanal'ın yeni dizileri Çalıkuşu, Aşk ve Kayıp resmen fiyasko. Merhamet ve İntikam günden güne düşüyor. İnadına Yaşamak biraz olsun nefes aldırmış olmalı.

Fox Karagül ile zirvede. Fatih Harbiye sanırım sezonun en sürpriz işi oldu. Sana Bir Sır Vereceğim yazın çok iyi giderken hızla düşüşte. Umutsuz Ev Kadınları fena gitmiyor. AB kategorisinde kanalın Karagül ve Fatih Harbiye'den sonra en yüksek reyting alan 3. dizisi. Özellikle dizi tek güne geçerse oranlarını arttıracağını düşünüyorum. Tabi bir de yine Ocak ayındaki değişimin genel anlamda kanala yarayacağını düşünüyorum.