Yavuz Bingöl ve Deniz Seki'den Yeni Program !

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,760
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
İkisi de söz yazıyor, ikisi de beste yapıyor, ikisi de yorumluyor… Türk <LINKZ id=linkz13><NOBR target="blank" sLlDs="linkzHighlighted_4860">Pop</NOBR></LINKZ> ve Halk <LINKZ id=linkz12>müziklerinin</LINKZ> önemli <LINKZ id=linkz11>isimlerinden</LINKZ> <LINKZ id=linkz10>Deniz</LINKZ> Seki ve Yavuz Bingöl

"BU ŞARKI İKİMİZİN" ile
Star Tv ekranında bir araya geliyorlar.

Canlı yayınlanacak olan "BU ŞARKI İKİMİZİN", <LINKZ id=linkz16>müzik</LINKZ> dünyasının güçlü seslerini de ağırlayacak. Üstelik konuklarına alışılmışın dışında, <LINKZ id=linkz9>farklı</LINKZ> ezgiler de yorumlatacak. Bir <LINKZ id=linkz7>rock</LINKZ> <LINKZ id=linkz5>müzik</LINKZ> <LINKZ id=linkz4>sanatçısından</LINKZ> arabesk, bir halk müziği <LINKZ id=linkz3>sanatçısından</LINKZ> <LINKZ id=linkz2>pop</LINKZ> şarkı dinlerken müziğin <LINKZ id=linkz0>
<NOBR target="blank" sLlDs="linkzHighlighted_4780">farklı</NOBR></LINKZ> tatları keşfedilecek.

Deniz
Seki ile Yavuz Bingöl'ün konuk <LINKZ id=linkz21>sanatçılara</LINKZ> eşlik edeceği şarkıların yanı sıra, aşk şarkılarına yapacakları muhteşem düetler "BU ŞARKI İKİMİZİN"in vazgeçilmezlerinden olacak. <LINKZ id=linkz8>Pop</LINKZ> <LINKZ id=linkz6><NOBR target="blank" sLlDs="linkzHighlighted_4866">müzik</NOBR></LINKZ>
ve halk müziğinin muhteşem sentezi, yakında Star TV'de ekran başındakilere <LINKZ id=linkz1>müzik</LINKZ> ziyafeti yaşatacak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Müzik programlarını çok sevmiyorum, Hülya Avşar Şov tarzı bir şey yapılsa daha güzel olur, yani konuklarda olsun muhabbette olsun arada müzikte olsun.

Dediğin gibi muhabbet de olur umarım.

Ben de müzik programlarını pek sevmiyorum. Sohbet olmalı bu tür programlarda...

Star'dan uzun süredir bu tarz bir program hamlesi gelmiyordu. En son 3-4 yıl önce İbo Show'u yayınlamışlardı yanılmıyorsam...
Büyük ihtimal Sihirli Annem'in arkasında yayınlanır bu program. Çünkü Sihirli Annem erken bitecek ve arkasına bir program lazım

İkisi de söz yazıyor, ikisi de beste yapıyor, ikisi de yorumluyor… Türk Pop ve Halk müziklerinin önemli isimlerinden Deniz Seki ve Yavuz Bingöl 'BU ŞARKI İKİMİZİN' ile Star TV ekranında bir araya geliyorlar.

Canlı yayınlanacak olan “BU ŞARKI İKİMİZİN”, müzik dünyasının güçlü seslerini de ağırlayacak. Üstelik konuklarına alışılmışın dışında, farklı ezgiler de yorumlatacak. Bir rock müzik sanatçısından arabesk, bir halk müziği sanatçısından pop şarkı dinlerken müziğin farklı tatları keşfedilecek.

Deniz Seki ile Yavuz Bingöl’ün konuk sanatçılara eşlik edeceği şarkıların yanı sıra, aşk şarkılarına yapacakları muhteşem düetler “BU ŞARKI İKİMİZİN”in vazgeçilmezlerinden olacak. Pop müzik ve halk müziğinin muhteşem sentezi, yakında Star TV’de ekran başındakilere müzik ziyafeti yaşatacak.

Geniş Aile nolcak adminim ozaman

O, Geniş Aile'nin saati belli olmadan önceydi. Şimdi değişir planlar
Cumartesi 22.30 başlar diye tahmin ediyorum.

Programin adi: Bu Sarki Ikimizin

aahhh, cok özür dilerim, görmemisim.... yeni kalktim ondan heheh.