Bu açıklamalar çok konuşulur! Cengiz Semercioğlu, Yavuz Bingöl ve Mahsun Kırmızıgül arasındaki tartışmayı köşesine taşıdı.
CENGİZ SEMERCİOĞLU / HÜRRİYET-KELEBEK
Gecenin Kanatları filmi yüzünden Mahsun Kırmızıgül'le Beren Saat arasında iki yıldır süren dava üzerine bir yorum yazdım...
Yavuz Bingöl çıkıp, 'O dönem Beren'e büyük haksızlık yaptık' diyerek özür diledi.
Konuyla ilgili taraflar karşılıklı açıklama yapmaya devam ediyor, 'cevap hakkı' doğduğu için de bana aktarmak düşüyor.
Mahsun Kırmızıgül'ün iş ortağı Murat Tokat'ın, 'Beren Saat özür dilerse davayı çekeriz' açıklamasını geçenlerde yazmıştım.
O açıklamada Kırmızıgül tarafı, 'Yavuz Bingöl'ün Beren'den özür dilemesi bizi ilgilendirmiyor. Biz o dönem Yavuz gibi Beren hakkında kırıcı konuşmalar yapmadık' demişti...
Bu açıklama üzerine Yavuz Bingöl aradı, burnundan soluyor...
'Ben çıktım, herkesin önünde açıkça Beren'den özür diledim. Çünkü Beren Saat'e yaptığımız çok ayıptı.
Düşünsene, dört erkek galada oturmuş orada olmayan bir kadının arkasından atıp tutuyoruz...
Ne büyük bir ayıp...
Bizi bu konuşmayı yapmaya iten, o ortamı hazırlayan kimdi?
Mahsun Kırmızıgül ve Murat Tokat'tan başkası değil.
Beren hakkında incitici konuşmamışlar ha...
O dönem söylediklerini anlatmayayım istersen, Mahsun ağzımı açtırmasın benim...
Mahsun sadece Beren'den değil, o filmdeki erkekler de dahil olmak üzere hepimizden özür dilemeli.
Beren özür dilerse davayı çekecekmiş.
Asıl hepimizden özür dilemesi gereken Mahsun'dur'...
CENGİZ SEMERCİOĞLU / HÜRRİYET-KELEBEK
Gecenin Kanatları filmi yüzünden Mahsun Kırmızıgül'le Beren Saat arasında iki yıldır süren dava üzerine bir yorum yazdım...
Yavuz Bingöl çıkıp, 'O dönem Beren'e büyük haksızlık yaptık' diyerek özür diledi.
Konuyla ilgili taraflar karşılıklı açıklama yapmaya devam ediyor, 'cevap hakkı' doğduğu için de bana aktarmak düşüyor.
Mahsun Kırmızıgül'ün iş ortağı Murat Tokat'ın, 'Beren Saat özür dilerse davayı çekeriz' açıklamasını geçenlerde yazmıştım.
O açıklamada Kırmızıgül tarafı, 'Yavuz Bingöl'ün Beren'den özür dilemesi bizi ilgilendirmiyor. Biz o dönem Yavuz gibi Beren hakkında kırıcı konuşmalar yapmadık' demişti...
Bu açıklama üzerine Yavuz Bingöl aradı, burnundan soluyor...
'Ben çıktım, herkesin önünde açıkça Beren'den özür diledim. Çünkü Beren Saat'e yaptığımız çok ayıptı.
Düşünsene, dört erkek galada oturmuş orada olmayan bir kadının arkasından atıp tutuyoruz...
Ne büyük bir ayıp...
Bizi bu konuşmayı yapmaya iten, o ortamı hazırlayan kimdi?
Mahsun Kırmızıgül ve Murat Tokat'tan başkası değil.
Beren hakkında incitici konuşmamışlar ha...
O dönem söylediklerini anlatmayayım istersen, Mahsun ağzımı açtırmasın benim...
Mahsun sadece Beren'den değil, o filmdeki erkekler de dahil olmak üzere hepimizden özür dilemeli.
Beren özür dilerse davayı çekecekmiş.
Asıl hepimizden özür dilemesi gereken Mahsun'dur'...