Yavuz Bingöl, Kendi Oynadığı Filmi Eleştirdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
Yavuz Bingöl konuk olarak katıldığı bir programda kendisininde rol aldığı "Çanakkale Çocukları" filmini eleştirdi.
Sesiyle olduğu kadar filmlerde de aldığı rollerle oyunculuğunu ispatlayan Yavuz Bingöl, son oynadığı "Çanakkale Çocukları" filmini eleştiri yağmuruna tuttu.
Yavuz Bingöl film hakkında şunları dile getirdi; "Filmi izleyince 'Eyvah' dedim. Çanakkale Çocukları Sinan Çetin'in bir masalıydı. Benim beğendiğim yerler var, beğenmediğim yerler var. Üst başlık önemli benim için, savaş karşıtı bir film yaptım demesini ben bu dönemde önemsiyorum. Filmle ilgili bazı konularda Sinan Çetin ile çelişkiye düşüyorum. Çok içime sinmiş bir iş olmadı" dedi.

açıklama cesur ama açıklamada niçin filmi beğenmediğini anlatmıyor... içime sinmedi eyvah dedim gibi kelimeler filmi neden eleştirdiği konusunda bizi aydınlatmıyor içinin doldurulması lazım bu cümlelerin ..

ayrıca eleştiri yağmuruna tuttu diye bir cümle var ama eleştiri yok sadece eyvah dedim içime sindiremedim kelimeleri var buda eleştiri yağmuru olmasa gerek...

açıklama cesur ama açıklamada niçin filmi beğenmediğini anlatmıyor... içime sinmedi eyvah dedim gibi kelimeler filmi neden eleştirdiği konusunda bizi aydınlatmıyor içinin doldurulması lazım bu cümlelerin ..

ayrıca eleştiri yağmuruna tuttu diye bir cümle var ama eleştiri yok sadece eyvah dedim içime sindiremedim kelimeleri var buda eleştiri yağmuru olmasa gerek...

Belki programda söylemiştir detaylarını da habere aktarmamışlardır. :) Şurası kötü oldu burası kötü oldu da diyemez çok fazla. :)

En son bu tarz bir açıklamayı Osmanlı Cumhuriyeti sonrasında Ata Demirer'den duymuştum sanırım. :)