"Yatcaz Kalkcaz Ordayım"ın Bayrağını "Kardan Adam" Devraldı!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ekim 2012
Mesajlar
19,996
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
jPGLrscMUuY8TBTudlfNpEZt.jpg


Şubat ayında çıkardığı yeni albümü "Beni Durdursan Mı" ile büyük beğeni toplayan Gülşen'in çıkış parçası olan "
Yatcaz Kalkcaz Ordayım"la yakaladığı başarı albümün iki numaralı şarkısı "Kardan Adam" ile devam ediyor.

14 Şubat'ta müzikseverlerle buluşan sözü ve müziği başarılı sanatçının kendisine ait olan "
Yatcaz Kalkcaz Ordayım" büyük ilgi görmüş ve deyim yerindeyse listeleri alt-üst etmişti. Şarkı, YouTube'daki resmi rakamlara göre 23 milyondan fazla izlenerek Türkiye'nin en çok izlenen video klibi olmuş ve Nielsen Music Türkiye verilene göre 8 hafta boyunca zirvedeki yerini kimselere bırakmamıştı.

Bu başarı, yoğun istek sonucu Koray Birand yönetmenliğinde çekilen sözü ve müziği yine Gülşen'e ait olan ve yaz aylarında pek de alışık olunmayan bir şarkı "
Kardan Adam" ile devam ediyor.

Şarkı 2 ayda YouTube'da 6 milyonun üzerinde (klipsiz olan video silinmeden önce 10 milyona yaklaşmıştı) bir izlenme oranı yakaladı ve Nielsen Music Türkiye verilerine göre 3 haftadır liderliğini kaptırmadı. Şarkının bu başarısı daha da süreceğe benziyor.

Gülşen'in bu yıl yakaladığı başarısı yeni kliplenecek şarkılarla da devam edecek. Yeni klibin kesin bir bilgi olmasa da "
Irgalamaz Beni" şarkısına çekilmesi bekleniyor.

yatutarsa | FavoriForumum'a Özel Değerlendirme.
 
Son düzenleme:
Tesir Altında ile yine gündemde olacak. Ama ben en büyük rakibi olarak gördüğüm Ara Sıcak'ı daha çok beğenmiştim. :)

Ellerine sağlık yazı için. :)
 
Eline sağlık güzel yazı lmuş.Öyle albüm dinleyen biri değilim Kardan Adamı'da kliple keşfettim.Kliple şarkıda muhteşem uyum sağlamiş.Bu uyumla beklenen başarı kaçinilmazdi zaten.
 
Bu albümde 10'da 10 yapmış Gülşen, hepsi hit olabilecek kapasitede şarkılar. :)

Teşekkürler arkadaşlar, beğenmenize sevindim. :)
 
Bundan sonra ki şarkısı Kendine Müslüman olmalı. Irgalamaz Beni olursa kesinlikle hata olur bence. :) Gülşen başarılı bir şarkıcı ve söz yazarı o yüzden tutmaması için hiçbir sebep yok şarkılarının. Kardan Adam klibini beğenmesem bile şarkısı gayet güzel.
 
denizz19 post: 1409177' Alıntı:
Bundan sonra ki şarkısı Kendine Müslüman olmalı. Irgalamaz Beni olursa kesinlikle hata olur bence. :) Gülşen başarılı bir şarkıcı ve söz yazarı o yüzden tutmaması için hiçbir sebep yok şarkılarının. Kardan Adam klibini beğenmesem bile şarkısı gayet güzel.

"Kendine Müslüman" da iyi ve kliplenecektir ama "Irgalamaz Beni" açık ara önde gidiyor şarkı iyice eskimeden kliplenmeli mutlaka. :)
 
OzaN post: 1409187' Alıntı:


"Kendine Müslüman" da iyi ve kliplenecektir ama "Irgalamaz Beni" açık ara önde gidiyor şarkı iyice eskimeden kliplenmeli mutlaka. :)
Irgalamaz Beni diğer şarkılara göre daha kötü geliyor bana. Ne bileyim ısınamadım ben hiç. Dinliyorum ama tam zevk alamıyorum nedense. :)
 
Özelikle Yatcaz Kalkcaz Ordayım hiç bir zaman unutulmayacak :)
 
Gülşen yaptı mı çok sağlam albüm yapıyor. Kardan Adam da Yatcaz Kalkcaz kadar olamaz tabi ancak süper bir şarkı ve o da çok dinleniyor. :)
 
"Kardan Adam" 32. hafta da Nielsen Music Turkiye verilerine göre zirvede yer aldı. Şarkı 5 haftadır zirvedeki yerini koruyor!
 
6 haftadır radyolarda zirveyi kaptırmayan "Kardan Adam" 34. haftada da zirvede!
 
Kardan Adam'ı nedense çok beğendim. Özellikle müziği çok güzel. Gülşen ve Ozan Çolakoğlu yine iyi bir iş çıkarmış. Tek sorun klibi biraz yetersizdi ama Yatcaz Kalkcaz'da da aynı durum vardı biraz, o yüzden sorun yok. :)