Milyon tane dedinya milyon tane yayına sokuyor milton tane kalkıyor yayından acaba hangi dizide oynayacak ?Ne yazık ki bir şekilde katlanacağız da FOX'un yine milyon tane dizisi var, tutunamazsa bunu yollarlar
Milyon tane dedinya milyon tane yayına sokuyor milton tane kalkıyor yayından acaba hangi dizide oynayacak ?Ne yazık ki bir şekilde katlanacağız da FOX'un yine milyon tane dizisi var, tutunamazsa bunu yollarlar
Yasak Elma biterse yakın bir zamanda başka bir dizide oynamaz belkiMilyon tane dedinya milyon tane yayına sokuyor milton tane kalkıyor yayından acaba hangi dizide oynayacak ?
Bir sürü oyuncu değişikliği oldu gene izlendi .Savaşçı dizisi gibi olcakmı?Yasak Elma biterse yakın bir zamanda başka bir dizide oynamaz belkiAma belli olmaz Medyapım'ın kadrolusu da olabilir
Savaşçı'da ne olmuştu ki, bu arada bu kadar değişikliğin altından yeniden kalkabileceğini düşünmüyorum ben, hata ettiler bence.Bir sürü oyuncu değişikliği oldu gene izlendi .Savaşçı dizisi gibi olcakmı?
Savaşççı 5.sezon başında eylül gibi başladı ve bitti Berk oktay ayrıldı Nisan ayı gibi başladı reyting yüzünden kalktı.5.sezon un başında başlayacağına ortasında başladı.Başında başlasaydı reytin rekorları kıırardıSavaşçı'da ne olmuştu ki, bu arada bu kadar değişikliğin altından yeniden kalkabileceğini düşünmüyorum ben, hata ettiler bence.
Ha ondan bahsediyorsun, Yasak Elma için onu yapmaya kalkışmazlar, hem onu SÇK yüzünden yapmak zorunda kalmışlardı, pazar'a Kefaret gelmişti ve dizi tutunca onunla da oynamadılar.Savaşççı 5.sezon başında eylül gibi başladı ve bitti Berk oktay ayrıldı Nisan ayı gibi başladı reyting yüzünden kalktı.5.sezon un başında başlayacağına ortasında başladı.Başında başlasaydı reytin rekorları kıırardı
Savaşçıda oyuncu değişikliği çook oldu.Kefarette bitti .Yani aynı günlerde 4 tane dizi tutturdular 4üde yayından kalktı.öğretmen ve bay yanlış aynı günde başarılıydı.Ha ondan bahsediyorsun, Yasak Elma için onu yapmaya kalkışmazlar, hem onu SÇK yüzünden yapmak zorunda kalmışlardı, pazar'a Kefaret gelmişti ve dizi tutunca onunla da oynamadılar.
Savaşçı da Kefaret de Öğretmen de bir dönemin tutmuş işleri ama ikisi de SÇK yüzünden çok kısa bir sürede final yapmak zorunda kaldı, Kefaret'in de çok süründürülmeden bitirilmesi lazımdı.Savaşçıda oyuncu değişikliği çook oldu.Kefarette bitti .Yani aynı günlerde 4 tane dizi tutturdular 4üde yayından kalktı.öğretmen ve bay yanlış aynı günde başarılıydı.
SÇK yüzündenmıydı o?Evet tuttuda yeni dönemde kalktı.SÇK devam ediyor mu?4 tane diziyi aynı gün tutturmak zorladı.Keşke ayrı günlerde olsaydıda FOX başarılı olsaydı.Savaşçı da hata yaptı.EDHO gibi olamadıSavaşçı da Kefaret de Öğretmen de bir dönemin tutmuş işleri ama ikisi de SÇK yüzünden çok kısa bir sürede final yapmak zorunda kaldı, Kefaret'in de çok süründürülmeden bitirilmesi lazımdı.
Öğretmen'in gününde yayınlanıp başarılı olduğu için Öğretmen'i pazar gününe aldılar ama o da çok geçmeden diğer yaz dizileriyle aynı kaderi yaşadı ve düşüp haftasonuna geçti. SÇK da devam ediyor ama çok şükür 5 bölüm sonra finalSÇK yüzündenmıydı o?Evet tuttuda yeni dönemde kalktı.SÇK devam ediyor mu?4 tane diziyi aynı gün tutturmak zorladı.Keşke ayrı günlerde olsaydıda FOX başarılı olsaydı.Savaşçı da hata yaptı.EDHO gibi olamadı
Evet aynen kardeşim.Bitek SÇK yani 4 te 1'i devam ediyor.Şimdiki yazlık dizileri sevmiyorum.Seksenler yaz hariçÖğretmen'in gününde yayınlanıp başarılı olduğu için Öğretmen'i pazar gününe aldılar ama o da çok geçmeden diğer yaz dizileriyle aynı kaderi yaşadı ve düşüp haftasonuna geçti. SÇK da devam ediyor ama çok şükür 5 bölüm sonra finalBence de o dizi pazar günü olsa şansı daha yüksekti ki cumartesi gününe bile pat diye o kadar değişiklikle gelmesine rağmen 4 aldı.
ilk olsun harelde iyidirİlk olacak.
Umarım.Evet aynen kardeşim.Bitek SÇK yani 4 te 1'i devam ediyor.Şimdiki yazlık dizileri sevmiyorum.Seksenler yaz hariç
------
ilk olsun harelde iyidir
hayırlısı bakalım emrecimUmarım.
Keşke Elçini buraya alaydıkElçin Sangu seçiminden daha berbat bir seçim yapamaz Fatih Aksoy diyordum geçen gün kendi kendime. Ama yaptı. Helal olsun.Oyunculuk ile alakası olmayan birini, önemli bir karakter için niye alırsın ki?
Allah korusun. 6. sezon iyice hayal olurdu.Keşke Elçini buraya alaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?