Yasemin Kay Allen ve Özcan Deniz Aynı Film'de!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
37,688
Puanı
1,061
UCUrpZ3z0RFf6pHvFk3BcJoA.jpg

Irmak karakteri ile Merhamet dizisinde başarılı bir rol oynayan Yasemin Kay Allen, Özcan Deniz ile aynı film'de rol alacak.

'Evim Sensin' filmi ile 2.7 milyon gişe'ye ulaşan Özcan Deniz, yeni filmi için partner arayışını tamamladı. Avsar Film'in yapımcılığını üstleneceği film için Yasemin Kay Allen'e teklif götürüldü. Allen, teklifi kabul etti.

Özcan Deniz'in hem yönetip, hemde oynayacağı film'de bir kan davası ve hüzünlü bir aşk hikayesi konu olarak işlenecek. Çekimlerin hem yurt dışı, hemde Istanbul ve Anadolu'da olacağı söyleniyor.​

Son düzenleme:
Güzel bir ikili olurlar umarım, severim Yasemin Allen'i :)

Ece Uslu ile ayni dizideler :) gerci Özcan yok ortalikta ama :)
Bence cok güzel bir ikili olacaklardir. Ayrica Avsar Film bu isin üstesinden gelir.
Çok yakıştıkları için filmde de iyi bir ikili olabilirler :) Güzel bir film olacağından şüphem yok ama Yasemin Allen'in oyunculuğunu çok yapmacık buluyorum ben :)

Çok yakıştıkları için filmde de iyi bir ikili olabilirler :) Güzel bir film olacağından şüphem yok ama Yasemin Allen'in oyunculuğunu çok yapmacık buluyorum ben :)

Kendisini hic izlemedim (sanirim), yorum yapamayacagim oyunculuguna.. ama görünüs olarak iyi bir ikili olacaklardir.