Yasemin Allen'den Özgecan Aslan Mesajı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,694
Puanı
1,061

Bu aralar Şeref Meselesi dizisiyle ekranlarda olan Yasemin Allen da vahşice öldürülen Özgecan Aslan cinayetine duyarsız kalmayarak bir gönderi paylaştı.

Bugün cep telefonuna yazdığı ve ardından Twitter hesabında "Şanslıyım, çünkü..." cümlesiyle paylaştığı mesajla günün en çok dikkat çekenleri arasına giren Allen'ın bu yürekleri burkan olaya tepkisiz kalmaması, sevenleri tarafından takdirle karşılandı. İşte güzel oyuncunun paylaştığı o mesaj:

Herkes ozgecan uzerinden pirim yapma derdinde berenin pirim yapmasinin yaninda bunlari ki ufak kaliyor

Güzel yazmış. İşte olması gereken şeyler bunlar. Karışılması gereken noktayı iyi vurgulamış.

@beyazsoy sana ne desek bilemedim. Nasılda aklın hep kötüye yoruyor çözemiyorum. Prim olarakda görsen bunları desteklemeye çalışsan keşke.

Bir şey yazmayınca ayrı bir laf atarsınız,destek çıkınca prim yapıyor derseniz var ya.Sizin gibi olanlardan utanıyorum.

Neyi destekleyeyim bu durumda insani tepki ozgacani one cikarmak yapilan vahseti kinamak olmali beren bu yasemin kendilerini one cikariyor. Nihatin yaptiginin daha zekicesi bu sadece

Neyi destekleyeyim bu durumda insani tepki ozgacani one cikarmak yapilan vahseti kinamak olmali beren bu yasemin kendilerini one cikariyor. Nihatin yaptiginin daha zekicesi bu sadece
Kusura bakma, ama bu zihniyetten ötürü toplumumuz geride kalıyor hep. Biraz daha farklı düşünebilsen keşke.

Kndilerini ön plana çıkarmıyorlar, Durumu ehemmiyeti sebebi kendi etkilerini ortaya koymaya çalışıyorlar. Bence yanlış düşünüyorsun.

Kndilerini ön plana çıkarmıyorlar, Durumu ehemmiyeti sebebi kendi etkilerini ortaya koymaya çalışıyorlar. Bence yanlış düşünüyorsun.
Allah askina durumun oneminin ve toplumdaki etkinin farkinda degilsin. Magzin spor siyaset bakanlar vss herkes bu konuyu konusuyor. Burdan prim kazanmaya calismayi insani bulmuyorum

Sen varsin ya toplum ileriye gidiyor bizim boslugu dolduruyon))))​
Ben kendim için öyle bir iddiada bulunmuyorum. Sadece düşünce şeklin çok yanlış ve senin gibi düşünenler, daha doğrusu düşünemeyenler yüzünden toplum geriye gidiyor.

Bu arada espri miydi o? Çok komikti, gül gül öldüm diyebilirim. (!)

Son düzenleme:
Düşünce gurusu boyle olan ülke ileri gider mi)))

Herkes ozgecan uzerinden pirim yapma derdinde berenin pirim yapmasinin yaninda bunlari ki ufak kaliyor
@beyazsoy senin gibi zihniyetler kadını kapatıp köle yapma derdinde,prim yapıyorlar öyle mi? kadının giydiğine karışan,kadını mal gibi kullanan zihnniyetler hep sizin bu geri kalmışlığınızı,yobazlığınızı gösteriyor,yazıklar olsun gerçektende sizin gibilere....

niye öyle düşünüyorsun tepkilerini dile getiriyorlar işte

onu yapıyorlar zaten başka ne diye böyle desinler
yanlış düşünüyosun

Allah askina durumun oneminin ve toplumdaki etkinin farkinda degilsin. Magzin spor siyaset bakanlar vss herkes bu konuyu konusuyor. Burdan prim kazanmaya calismayi insani bulmuyorum
prim kazanan yok ünlüsü ünsüzü sesini çıkarmalı
ayrıca ünlü de olsa oda insan oda kadın

Hakaratlerini iade ediyorum önce. Beni (bizi ) NW kadar taniyorsun yahuu)) önce yazdigiklarimi bastan oku ne demek istemişim anla sonra yorum yap. Allaha şükür yazıların alt metinini okuyabiliyorum bu tip sanatçılar toplumu nasıl etkileşimlerinden habersiz kendilerini masuma çıkarıp üstüne takipçilerinden bravo alma derdinde . yoksa sace olayı kınar ozgecan için fatiha okurlar

Yaptıkları açıklamalar ortada kendilerinden bahsediyorlar bu açılı günde insanlar ölen için uzulmek için. Takipçilerinden bravo almaya dinelik kişisel olaylarını paylaşılıyor. Önce ölen için uzulur insan

Ayrıca sesini çıkarma lılar ama prim yapmadan açıları paylaşarak ozgecani nesne değil özne yaparak

beren saat yaşadıklarını anlattığı için mi prim yapmış oluyor,yoksa yasemin allen bu zihniyeti kınadığı için mi!priim yapmak nihat gibi birilerine yalakalık olsun diye twitterde orda burda atıp tutmaktır,prim yapmak akp'nin bazı yazar,çizer ve hacı,hoca takımı gibi ortalıkta saçma sapan fetvalar verip küçücük yaşta çocukla evlenebilirsiniz demektir...
asıl prim bunlardır...

Kinadigi icin degil captirtma . bak tarkanda kinamis ona laf etmismiyim.. sende berenin yaptığıni yapiyon olayia baglamindan kopariyon. bu durumun bu hale gelmesinde çok suçlu var. İslami anlmayan ya da İslami kulanan hocalar kadar reyting için(para) enses ilişkiyi yada tecavüzü ballaandıra balandira gösteren ekrana taşıyan ve bu yüzden rtukten iki kez ceza alan beren saatin dizilerin payı da büyük. Mesela neden CHP nin başına oynayan metin fevzioglunu garipoglunu avukatı olmasına yada chp meclisine giren milletvekili adayı olan ali tezelin sapık mesajlarını gündeme getirmiyon. Olayı boyle tek taraflı bakarsan gerçeği göremezsin

peki,laik sistemin köpekleştirdiği ne demek ulan size ne milletin mini eteğinden,yazdıklarında kanıt yoktur,feyzioğlu garipoğlunun avukatlığını yapmamıştır,
ali tezel hakkkındada saçmalıyorsun...