Ah ah, efsane olur...Aman benim de yok, ama Sumru Yavrucuk şöyle yine Biran'la ilişkisi olan bir karakterle gelse ve Feride'yle aralarında çatışma olsa. 👌🏻
Ah ah, efsane olur...Aman benim de yok, ama Sumru Yavrucuk şöyle yine Biran'la ilişkisi olan bir karakterle gelse ve Feride'yle aralarında çatışma olsa. 👌🏻
Şahika gitti yerine bu kız geldi ağlıyprumAman benim de yok, ama Sumru Yavrucuk şöyle yine Biran'la ilişkisi olan bir karakterle gelse ve Feride'yle aralarında çatışma olsa. 👌🏻
Senaristler sosyal medyaya özellikle ekşi sözlüğe çok önem veriyorlar.Ekşi sözlükteki bütün tavsiyeleri gerçekleştirdiler.Ah ah, efsane olur...Senarist keşke sosyal medyaya kulak verse biraz.
Hiç dikkat etmedim Ekşi Sözlük yorumlarına ama, EnKay isteyen çok olduğu için Kaya geri gelmişti en son.Senaristler sosyal medyaya özellikle ekşi sözlüğe çok önem veriyorlar.Ekşi sözlükteki bütün tavsiyeleri gerçekleştirdiler.
Alev Alev gibi olmasın da sonu ama bazen toxic karakterlerle diziyi bk ediyorAh ah, efsane olur...Senarist keşke sosyal medyaya kulak verse biraz.
Ah Şahik'im...Şahika gitti yerine bu kız geldi ağlıyprum
------
Senaristler sosyal medyaya özellikle ekşi sözlüğe çok önem veriyorlar.Ekşi sözlükteki bütün tavsiyeleri gerçekleştirdiler.
Özellikle en çok izlenen sezonu olan 3. sezonun senaryosunu ful ekşi sözlük yazdı diyebilirizHiç dikkat etmedim Ekşi Sözlük yorumlarına ama, EnKay isteyen çok olduğu için Kaya geri gelmişti en son.
Zengin koca yok sana
Şuan yanımdaki kim o zaman.Zengin koca yok sana
3 sezon olarak planlanmış bir diziydi ama reytingler iyi geldikçe uzattılar. Oyuncular da sıkıldı, giden gelen ilk halinden çok uzaklaştı
Onu öldürdüm bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?