'Yasak Elma'ya Yeni Dahil Olan Gökhan Alkan'ın da Mesajları İfşalandı!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,655
Puanı
1,060
Yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan'ın mesajları ifşalandı!

Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde; Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Şafak Pekdemir, Nesrin Cavadzade, Gökhan Alkan ve Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı dizinin yakışıklı oyuncusu Gökhan Alkan bir takipçisi tarafından ifşalandı. Ardından ise ünlü oyuncunun takipçisi bir yalanlama mesajı yayınlayarak bunların gerçek olmadığı söyledi.

İşte ünlü oyuncuyla takipçisinin konuşmaları;

2-Qg24.png

3-GRTl.jpg

4-pO30.jpg

Son düzenleme:
Bu tarz mesajların ifşa edilmesi büyük suç başlarına iş açıyorlar resmen. Ayrıca bu ünlülerle konuşup, istekli olup sonrasında işlerine gelmeyince ifşalamak aşırı saçma geliyor bana.

Neyse ki Gökhan Kerem ve Kubi’ye göre daha duygusal işini biliyor. :A Otel falan bozuyor işi. :A

Tacizci üzerine tacizci gelmiş anam ben ne yapayım. :A

Bir sürü kanal değiştirmesine rağmen ilk kanalında final yapabilen bir dizi skandal dediğin buysa kurban olurum öyle skandala. :A
Sen böyle saçmalıklarla kendini kandır acıyoruz sana forumcak :F

Tacizci üzerine tacizci gelmiş anam ben ne yapayım. :A

Bir sürü kanal değiştirmesine rağmen ilk kanalında final yapabilen bir dizi skandal dediğin buysa kurban olurum öyle skandala. :A
Mesaj atmak tacizcilik olmuyor yalnız. Bu ünlüleri ifşa eden tüm karşılığını veriyor zaten cevap vererek zorla yazdırmıyorlar onlara. :D Bu kızlar adamlarla birlikte bile oluyor belki de sonra aa ünlüyle konuştum, birlikte oldum hemen ifşalayayım diyorlar (Kubilay olayındaki gibi) hata iki tarafta var yani. :A

Mesaj atmak tacizcilik olmuyor yalnız. Bu ünlüleri ifşa eden tüm karşılığını veriyor zaten cevap vererek zorla yazdırmıyorlar onlara. :D Bu kızlar adamlarla birlikte bile oluyor belki de sonra aa ünlüyle konuştum, birlikte oldum hemen ifşalayayım diyorlar (Kubilay olayındaki gibi) hata iki tarafta var yani. :A
Şuna cevap verme uzun uzun çünkü ANLAMAZ :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür and alperuz
Kızda cevap vermiş vermiş sonra ifşalamış. Maksat takipçi kasmak. Gökhan Alkan'ın yürüdüğü kız diye PR yapmak.:F

• Harika
Reactions: serhatt
Kızın amacı prim zaten, basbaya belli. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür