Yasak Elma'nın Yeni Sezonu Olacak mı? Yapımcıdan Açıklama!

Yeni sezonda "Yasak Elma: Yıldız'ın Yolu" diye bir dizi başlar artık.

Reactions: cookies
Bu oranlarla devam etmesini beklemiyorduk zaten, tadında bitirilseydi keşke diyeceğim ama tadı da kalmadı. Sezon sonu bitirilmesi doğru karar...

Bomboş günde 7 reytingi haftalar sonra geçti yani
Yasak Elma her sezon düşük başlar ilk bölümlerde ardından arap atı gibi açılır sizin gibi kıskançlara da çatlamak düşer.

Bomboş günde yayınlanan kendi dizin Masumlar'ın aldığı 6-8 reytingi savunmayı biliyorsun, birazcık da objektif olmayı bilsen hiç fena olmaz.

Hahahaha savunmaya bak her sezon düşük başlayıp sonra yükseliyormuş, Sokrates'in savunmasına düşüyordum bende.

Sefirin Kızı
Çukur
Zalim İstanbul varken 8,9 alıyordu?
O zamanlar tutuyordu canım artık modası geçti onu diyorum, yoksa bir dönem çift rakamları bile almıyor muydu? Yarıya yarıyadan da yarıya düşmüş gibi

Mantıklı savunmalar yapıyorum ben, senin gibi saçmalamıyorum.
Yarı yarıya düşüşün alasını görmek istiyorsan Masumlar'a bak da lafın boşa gitmesin.

Reactions: Yiğitt
Mantıklı savunmalar yapıyorum ben, senin gibi saçmalamıyorum.
Yarı yarıya düşüşün alasını görmek istiyorsan Masumlar'a bak da lafın boşa gitmesin.
Mantık ve seni kimse yan yana koymaz, seni anca kaosla, altı boş laflarla falan yan yan koyarlar.

Hala güncel
. 9.79 aldı bi türlü çift haneli reytingleri göremedi

O zamanlar tutuyordu canım artık modası geçti onu diyorum, yoksa bir dönem çift rakamları bile almıyor muydu? Yarıya yarıyadan da yarıya düşmüş gibi
Bitse sevenleri fena üzer beni de yani pazartesi entrikalı sahneleri çok özleriz
kardeş dizine maşallah de