Zehra gelebilir aynı yapımcının diğer dizisindeydi
Diziyi de fox öyle bi devam ettirir ki şaşarsın
Ben devam eder diyorumHadi görürüz
Zehra gelebilir aynı yapımcının diğer dizisindeydi
Diziyi de fox öyle bi devam ettirir ki şaşarsın
Ben devam eder diyorumHadi görürüz
Bu oranlarla 7. sezonu da görür ne demek devam efmesini beklemiyodukBu oranlarla devam etmesini beklemiyorduk zaten, tadında bitirilseydi keşke diyeceğim ama tadı da kalmadı. Sezon sonu bitirilmesi doğru karar...
Senin tahminlerin hiç tutmadı bugüne kadar, hep başarısız öngörü ve tahminlerBu oranlarla 7. sezonu da görür ne demek devam efmesini beklemiyoduk
Tadı da gayet var çatla
Yasak elmanın reytinglerine düşük diyosunSenin tahminlerin hiç tutmadı bugüne kadar, hep başarısız öngörü ve tahminler
Bu oranlar dediğin oranlar 7+ kör müsün?Bu oranlarla devam etmesini beklemiyorduk zaten, tadında bitirilseydi keşke diyeceğim ama tadı da kalmadı. Sezon sonu bitirilmesi doğru karar...
Bomboş günde 7 reytingi haftalar sonra geçti yaniBu oranlar dediğin oranlar 7+ kör müsün?
Yasak Elma her sezon düşük başlar ilk bölümlerde ardından arap atı gibi açılır sizin gibi kıskançlara da çatlamak düşer.Bomboş günde 7 reytingi haftalar sonra geçti yani
Sefirin KızıBomboş günde 7 reytingi haftalar sonra geçti yani
Hahahaha savunmaya bak her sezon düşük başlayıp sonra yükseliyormuş, Sokrates'in savunmasına düşüyordum bende.Yasak Elma her sezon düşük başlar ilk bölümlerde ardından arap atı gibi açılır sizin gibi kıskançlara da çatlamak düşer.
Bomboş günde yayınlanan kendi dizin Masumlar'ın aldığı 6-8 reytingi savunmayı biliyorsun, birazcık da objektif olmayı bilsen hiç fena olmaz.
O zamanlar tutuyordu canım artık modası geçti onu diyorum, yoksa bir dönem çift rakamları bile almıyor muydu? Yarıya yarıyadan da yarıya düşmüş gibiSefirin Kızı
Çukur
Zalim İstanbul varken 8,9 alıyordu?
Mantıklı savunmalar yapıyorum ben, senin gibi saçmalamıyorum.Hahahaha savunmaya bak her sezon düşük başlayıp sonra yükseliyormuş, Sokrates'in savunmasına düşüyordum bende.
O zamanlar tutuyordu canım artık modası geçti onu diyorum, yoksa bir dönem çift rakamları bile almıyor muydu? Yarıya yarıyadan da yarıya düşmüş gibi
Mantık ve seni kimse yan yana koymaz, seni anca kaosla, altı boş laflarla falan yan yan koyarlar.Mantıklı savunmalar yapıyorum ben, senin gibi saçmalamıyorum.Yarı yarıya düşüşün alasını görmek istiyorsan Masumlar'a bak da lafın boşa gitmesin.
Kendini tarif etmişsin bu mesajında ama herkes seni tanıyor, boşa zahmet.Mantık ve seni kimse yan yana koymaz, seni anca kaosla, altı boş laflarla falan yan yan koyarlar.
Hala güncelHahahaha savunmaya bak her sezon düşük başlayıp sonra yükseliyormuş, Sokrates'in savunmasına düşüyordum bende.
O zamanlar tutuyordu canım artık modası geçti onu diyorum, yoksa bir dönem çift rakamları bile almıyor muydu? Yarıya yarıyadan da yarıya düşmüş gibi
Bitse sevenleri fena üzer beni de yani pazartesi entrikalı sahneleri çok özlerizO zamanlar tutuyordu canım artık modası geçti onu diyorum, yoksa bir dönem çift rakamları bile almıyor muydu? Yarıya yarıyadan da yarıya düşmüş gibi
11-12 oranları gördü zannediyordum demek onu da görememişHala güncel. 9.79 aldı bi türlü çift haneli reytingleri göremedi
No kardeş diziBitse sevenleri fena üzer beni de yani pazartesi entrikalı sahneleri çok özlerizkardeş dizine maşallah de
O da senin kardeş dizin sayılır11-12 oranları gördü zannediyordum demek onu da görememiş
------
No kardeş dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?