'Yasak Elma'nın Yeni Sezonu Olacak mı? Dizide Yeni Bir Dönem Başlıyor! | FOX

Melisa Doğu (Asuman) "103 bomba, biz çekiyoruz" demiş hikayesinde. Bu çıkmadıysa Halit Can nasıl Çağatay ve Cansu pisliğine kalıyor?

Barıştırayım derken canından, çocuğundan ettiler Yıldız'ı Şahiqua ile Hasanağli bey. Yangın sahnesi çok amatörce, daha güzel bir efekt yapılabilirdi.

Yıldız nasıl 5 yıl komada kalacak anlamadım, gördüğüm kadarıyla sadece dumandan etkilenip bayıldılar. Ben ev başlarına yıkılır falan zannettim.

Reactions: 12.Adam
Garip duruyor tahminin ama Yasak Elma bu, o bile çıkabilir ki diğerlerinden de daha muhtemel bence. Olmadı dün Hasanağli'ye oğlunu gönderen adamın oğlu çıkar.
Spoiler içinde bahsettiğin karakterin adı Ömer, o değilmiş.
Babası da zaten bölüm oyuncusyumuş.

Büyük ihtimalle ya Sedai yada Hayati çıkacak.

6. sezonu da görür bu gidişle. Başroller ayrıldı, dizinin kimyası değişti, senaryo kendini tekrarladı ama ne olursa olsun izlenmeye devam etti.

Senaristler Alev Alev'e de el atsa güzel olurdu hani.
@Aserat @12.Adam

Reactions: 12.Adam
6. sezonu da görür bu gidişle. Başroller ayrıldı, dizinin kimyası değişti, senaryo kendini tekrarladı ama ne olursa olsun izlenmeye devam etti.

Senaristler Alev Alev'e de el atsa güzel olurdu hani.
@Aserat @12.Adam
Yeni döneme başlamışken sende izle bence.
Çukur zaten bitecek, izlemeye gerek yok daha.

Reactions: 12.Adam and kerem
Bence bu sezon tadında bitmeliydi. Önümüzdeki sezonda fazla tutulabileceğini düşünmüyorum. Ama Yasak Elma bu ne yapar eder yükseltirler yine

Reactions: Emre Ozansoy