Yasak Elma'nın Yeni Çiftinden İlk Kare!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni çifti ilk kez kameralar karşısında!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç'ın paylaştığı yapımın kadrosuna 73. bölümle birlikte, Yıldız karakterinin partneri olarak dahil olmaya hazırlanan Gökhan Alkan ve Eda Ece'den ilk kare geldi.

Yasak Elma, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

IMG_20200303_093127.jpg

Fotoshop gibi duruyor, Yıldız daha iyilerine layık :(

Ben yakıştıramadım Yıldıza o kadar bekledik hayal kırıklığı 💫

Maalesef konu açmam lazım o yüzden el mecbur. :A
Dur ne kaçırdım yine? En son Yasak Elma'yı yere göğe sığdırmıyordun, Yıldızcıyım diyordun, artık canıma tak etti izliyordum ama söyleyemiyordum demiştin (b) tamam ozaman inanmamıştıkta ama hangi ara yine U dönüşü yaptın?
Ha tamam tamam Tuvana Türkay diziden ayrılınca seninde ilgin gitti. Sen Tuvana Türkay'dan dolayı izliyormuşsun meğerse 😱
@alperuz @serhatt @Özgür

Dur ne kaçırdım yine? En son Yasak Elma'yı yere göğe sığdırmıyordun, Yıldızcıyım diyordun, artık canıma tak etti izliyordum ama söyleyemiyordum demiştin (b) tamam ozaman inanmamıştıkta ama hangi ara yine U dönüşü yaptın?
Ha tamam tamam Tuvana Türkay diziden ayrılınca seninde ilgin gitti. Sen Tuvana Türkay'dan dolayı izliyormuşsun meğerse 😱
@alperuz @serhatt @Özgür
Tamam itiraf ediyorum bu dizi düşsün diye strateji değiştirip seviyormuş gibi davranacaktım ama ertesi gün o mesajlardan sonra hasta oldum ve bir kötü haber aldım. Yani evren bile istemiyormuş övmemi ki 4. sezon onayını da alınca hiç uğraşmayayım dedim. Ha ama başka bir itiraf daha yapayım jeneriği güzel. :A

Tamam itiraf ediyorum bu dizi düşsün diye strateji değiştirip seviyormuş gibi davranacaktım ama ertesi gün o mesajlardan sonra hasta oldum ve bir kötü haber aldım. Yani evren bile istemiyormuş övmemi ki 4. sezon onayını da alınca hiç uğraşmayayım dedim. Ha ama başka bir itiraf daha yapayım jeneriği güzel. :A
ESIerMbXsAEw2cZ.jpeg

@alperuz @serhatt @Özgür
izlemesin daha iyi uğursuzluk getirir :A