Yasak Elma'nın Kadınları Talat Bulut İle Çalışacak Olmaktan Rahatsız!

Gözlerinle gördünüz mü canlı canlı ? Orada mıydın ki sanki ?? Diyelim ki oldu böyle bir şey odada neden yalnızlardi ? 60-70 kişilik set ekibinden 1 kişi bile mi yoktu o sırada yaa ? Hem Talat bulut un böyle bir şeye ihtiyacı mı var sanki ? Haklı da olabilirsiniz ben de bilmiyorum ama yasak Elma yı gerçekten çok seviyorum hatta kadın dan ve bizim hikayemiz den bile bu nedenle kalıp oynasinlar işte Süper dizi
Talat, sen misin?

Canım mahkeme yeterli delil yok demiş. Ne anlayabiliriz buradan. Neyse ben taciz tecavüz olaylarına çok karşı çıkan biriyim. Yanlış anlama adamın açısından düşündüm birazda. Bi tweet her şeyin ispatı olamaz.:)

Dizi zaten gündem dizisi. Çok normal böyle şeyler ile anılması. Daha çok ilgi çeker.:X
Bi tweet her şeyin ispatı olamaz mı? Adam zaten instagramda paylaşmıştı, ayrıca masum bir öpücük bu kadar büyütülmemeli gibi bir şey söyledi yani yapmış olduğu bu cümle taciz için yeterli bir delil değil mi? Ben daha başka bir şey söylemeyeceğim bu konuyla ilgili zaten senin düşüncen değişmiyor.

Bence kadrodan çıkarılmalıydı, yoksa sette negativ bir döngü olacağı kesin.

Olay ise biraz fazla abartıldı, anlatıla anlatıla suyu çıktı. Mahkemeye başvuruldu zaten, olayı daha fazla kazıtmanın bir manası yok bence. :X

Tacizi savunduğumuz yok ama mahkeme yeterli delil olmadığı için takipsizlik kararı vermiş. Üst mahkemedende farklı bi şey çıkmaz. Ayrıca ben PR çalışması olduğunu düşünüyorum. O kadar ciddiye almıyorum. Hem Talat Bulut'unda haysiyetini düşünmek lazım. Ya suçsuzsa:D
Sence Yasak Elma mizin PR ye mi ihtiyacı var? güldüm ya :D