Yasak Elma'nın Kadınları Talat Bulut İle Çalışacak Olmaktan Rahatsız!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059

Fox'un geçtiğimiz sezon başlayan, yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği Yasak Elma dizisinde Talat Bulut'un kostüm yardımcısı genç kızla yaşadığı taciz skandalı davası hala sürüyor. Ancak yapımcı Fatih Aksoy'un Talat Bulut ile devam etme kararının ardından dizinin oyuncuları Şevval Sam, Şafak Pekdemir ve Eda Ece bu durumdan rahatsız.

Sam geçtiğimiz günlerde davanın takipçisi olacağını, kadınların bu konularda çok mağdur olduğunu ve kostüm yardımcısının şöhret peşinde koşmadığını belirterek Talat Bulut'un sosyal medya paylaşımlarından zaten tacizi gerçekleştirmiş olduğunun belirgin bir biçimde belli olduğunu belirtti. "Yeni sezonda sözleşme gereği maalesef birlikte çalısacağız." diyerek de ekledi. Şafak Pekdemir ise mahkeme kararının henüz belli olmadığını, bu yüzden alınan karardan rahatsız olduklarını belirtti. Dizinin Yıldız'ı Eda Ece ise konu ile ilgili mahkemenin en doğru kararı vereceğini belirterek yapımcının aldığı karardan rahatsızlık duyduğunu oyuncu arkadaşlarıyla birlikte gerekli yerlere bildirdiğini belirtti.

Talatın çok üstüne geliyolar.Ben olsam kendim ayrılırdım diziden rest çekerdim.

Talatın çok üstüne geliyolar.Ben olsam kendim ayrılırdım diziden rest çekerdim.
Adam tacizi yaptığını kendisi itiraf etti zaten, Talat'ın üstüne geliyorlar ne demek? Adam küçük bir öpücük diye yapmış olduğu tacizi meşrulaştırmaya çalıştı...

Ayrıca Fatih Aksoy'un dava sonuçlanmadan bu adam ile yeni sezon anlaşmasını yenilemesine ise pes diyorum, diyecek söz bulamıyorum. Yazık...

Hayır canım dava sonuçlandı takipsizlik kararı çıktı ya sanırım Fatih bey bu karar olunca
devam kararı aldı demişti ya dava sonuçlanınca kararımı verecem diye ben bu durumu hiç anlamadım gerçekten delil mi yoktu yoksa gerçekten kapattılarmı üstünü çözemedim

Konusu açıldı yalnız bebeğim
Tekrar konuşup suyu bulandırmayalım
@dizi kolik @Yiğitt
Şevval Sam dün açıklama yapmış konuyla ilgili ve dava hala devam ediyormuş. Üst mahkemeye taşınmış. Konuda yazılanları okursanız zaten fark edersiniz.

Gözlerinle gördünüz mü canlı canlı ? Orada mıydın ki sanki ?? Diyelim ki oldu böyle bir şey odada neden yalnızlardi ? 60-70 kişilik set ekibinden 1 kişi bile mi yoktu o sırada yaa ? Hem Talat bulut un böyle bir şeye ihtiyacı mı var sanki ? Haklı da olabilirsiniz ben de bilmiyorum ama yasak Elma yı gerçekten çok seviyorum hatta kadın dan ve bizim hikayemiz den bile bu nedenle kalıp oynasinlar işte Süper dizi

Adam zaten kendisi paylaşmış sosyal medya hesabından. "Masum bir öpücüğü ne büyüttünüz bu kadar." diye. Tacizi meşrulaştırmak istediği apaçık ortada. Zaten herkesin gözü önünde niye yapsın tacizi, illa şahit mi gerek. Burada kadın mağdur ama işte gerçeği göremeyecek kadar kör olmuşsunuz. Erkeklerin de bu konuda kostüm yardımcısı kızın yanında olup hareket etmesi gerekirken Talat Bulut'u neye göre savunuyorsunuz?

Şevval Sam dün açıklama yapmış konuyla ilgili ve dava hala devam ediyormuş. Üst mahkemeye taşınmış. Konuda yazılanları okursanız zaten fark edersiniz.

Burada yazandan farklı bi şey yazmıyor.

Ayrıca Yapımcı Başka biri ile anlaşmak üzereyken mahkeme kararı çıktı ve devam etme kararı aldı. Mahkeme takipsizlik kararı vermiş bunu haberde haftalar önce talat bulut haberleri ile açılmıştı. Adamın üstüne daha fazla gitmeye gerek yok bence.

https://fav10.net/forum/threads/Şev...-açıklaması-hiçbirimiz-hoşnut-değiliz.281839/

Senin en çok sevdiğin dizi hangisi?

Senden beklediğim bir yorum değildi bu. Ortada taciz var. Sırf reytingleri etkilemesin diye yapımcı oyuncuları bile karşısına alıp Talat Bulut ile devam kararı alıyor. O set kadının sesinin önemsenmediği ve vicdansızlığın üzerine kurulu olacak, sette huzur olmayacak. Neyse, bu konuda Talat Bulut'a olan duyarlılığına hayran kaldım. Keşke avukatı olarak sen savunsaydın mahkemede... Ayrıca dava üst mahkemeye taşınmış yani bir takipsizlik kararı çıktığı yok.

Konuya gelirsek kapanıp kapanmaması önemli değil ama burada sadece Şevval Sam'ın görüşleri yok. Eda Ece ve Şafak Pekdemir'inde konuyla ilgili görüşleri yer alıyor.

Tacizi savunduğumuz yok ama mahkeme yeterli delil olmadığı için takipsizlik kararı vermiş. Üst mahkemedende farklı bi şey çıkmaz. Ayrıca ben PR çalışması olduğunu düşünüyorum. O kadar ciddiye almıyorum. Hem Talat Bulut'unda haysiyetini düşünmek lazım. Ya suçsuzsa

Adam kendi sosyal medya hesabında masum bir öpücüktü dedi. Bu gayet yeterli değil mi delil için. Oyuncularda zaten buna dayanarak suçlu olduğunu biliyor ve tanıyorlar kostum yardımcısı kadını. Ünlü olmak ve şöhret sahibi olmak gibi bir şey yapmayacağını söylüyorlar. Ki kadının derdi bu olsa kameralara çıkardı...

Ne demek ya suçsuzsa... İlla delil olması için ne olması gerekiyor? Biri görse zaten ona cesaret edebilir miydi bu adam? Niye bunları düşünmüyorsun?

Mahkeme yanlış mı karar verdi yani?
Biz mahkemeden daha detaylı bilgiye sahip kişiler değiliz. Mahkeme o Tweetide görüp karar vermiştir zaten.

Med Yapım PR çalışması yaptı demek istedim. O kızda bi oyuncu.

Talat Bulut'u sosyal medyada inceliyorum; ama böyle bir isim gibi gözükmüyor. Zamanında Hande Ataizi ile de taciz gündeme geliyor. Sonra bu set çalışanı ile ilgili olay. Şimdi de kadın oyuncuların tutumu. 60 yaşında olan bir oyuncu ve taciz, hiç iyi durmuyor.

Mahkeme yanlış bir karar verdi demiyorum, dava üst mahkemeye taşındı. Bu ne demek? Ortada bir vaka var ve bu durum için verilebilecek bir ceza aranıyor. Yani delil yetersizliğini siz ilk duruşmanın kararına göre söylüyorsunuz. Yani yorum yapıyorsunuz, böyle bir durum yok. Mahkeme de bu tarz davaların zaten ilk duruşmada cezası kesilemez...

İkincisi böyle bir PR çalışmasını ne kanal ne yapımcılar ne de oyuncular ister. Bu haberde ismi geçen oyuncularda dahil Talat Bulut'ta adının böyle bir haberle anılmasını istemez. Talat Bulut zaten sosyal medyada bunu meşrulaştırmaya çalıştı. Senin de en azından karşı bir duruş göstermen gerekirdi, ortalığı bulandırmak ya da sessiz kalmayı seçmek, tacize uğrayan kadının hakkını araman gibi. Doğru olanı yapman ama ne tarafta olacağını ben belirleyemem. Sonuçta özgür bir iraden ve aklın var...

Ben öyle bir haber okumuştum davada takipsizlik kararı çıktı diye Şevval hanımın açıklamasınıda okudum biliyorum ben bu işi anlamadım ben birşeyi savunduğumu düşünme söz konusu kadına tacizse bir kadın olarak asla savunmam okuduklarımı dedim bende demek ki doğru değilmiş forumda çıkan diğer haberde de takipsizlik kararı çıktı diyo tekrar okudum evet takipsizlik kararı çıkmış ama dediğin gibi üst mahkemeye taşınmış ben dikkatli okumamışım ya

Üst mahkemeye taşınmış ve zaten taciz olduğu her şekilde ortada. Talat Bulut kendi ağzıyla söyledi ve yaptığı şeyi meşrulaştırmak içinde masum bir öpücüktü dedi...

Üst mahkemeye taşınmış ve zaten taciz olduğu her şekilde ortada. Talat Bulut kendi ağzıyla söyledi ve yaptığı şeyi meşrulaştırmak içinde masum bir öpücüktü dedi...

Programı izledim canım dedi evet ben takipsizlik çıktı haberini okuyunca şaşırdım nasıl olur diye zaten birşey olmaz dizide tüm kadın oyuncular durumdan rahatsız olmazdı demek ki Talat Bulut pek rahat durmamış sette 19 yaşında bir kızın varsa eğer davranışlarına dikkat edeceksin

Canım mahkeme yeterli delil yok demiş. Ne anlayabiliriz buradan. Neyse ben taciz tecavüz olaylarına çok karşı çıkan biriyim. Yanlış anlama adamın açısından düşündüm birazda. Bi tweet her şeyin ispatı olamaz.

Dizi zaten gündem dizisi. Çok normal böyle şeyler ile anılması. Daha çok ilgi çeker.