'Yasak Elma'da Şok Ayrılık! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,744
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

FOX'un sevilen dizisi 'Yasak Elma'da şok ayrılık!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu; başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun paylaştığı yapıma Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir veda ediyor.

Öte yandan Pekdemir'in yeni sezon yine Medyapım'ın çekeceği yeni dizide yer alacağı konuşuluyor.

'Yasak Elma' yeni sezonuyla Ekim'de FOX'ta!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Reactions: phoebebuffay
İyi olmuş, artık çok önemsiz bir karakter haline getirmişlerdi. Medyapım'ın yeni dizisinde yer alacak olmasına sevindim.

Reactions: Emre Ozansoy
İyi olmuş, artık çok önemsiz bir karakter haline getirmişlerdi. Medyapım'ın yeni dizisinde yer alacak olmasına sevindim.
Nerden biliyorsun hemen yeni dizide oynayacağını belki bi süre dinlenecektir illaki

Batacak gemiden kendisini kurtarmış tebrik ediyorum.

İlk sezonlarda ki gibi olsa çok iyi olurdu babası öldükten sonra, ama iyice saçmaladılar. Yok Hasanağli'nin yanında kalma, yok Şahika'nın ilaç vermesi vs.

Reactions: slhttnmtl
İlk sezonlarda ki gibi olsa çok iyi olurdu babası öldükten sonra, ama iyice saçmaladılar. Yok Hasanağli'nin yanında kalma, yok Şahika'nın ilaç vermesi vs.
Çok doğru, Yıldız'ı da Çağatay'a yamayınca Zehra'yı çok boşladılar. En iyisi bu oldu.

Çok bir rolü yoktu zaten iyi olmuş acaba nasıl ayrılacak diziden

elma çürüdü artık
Çok bir rolü yoktu zaten iyi olmuş acaba nasıl ayrılacak diziden
Zehra karakteri keşke şöyle bir şey olarak kalsaydı.
İlk başlarda izlemek çok keyifliydi.

Bu arada 4. sezon afişinden sadece 2 kişi kaldı. 😱

Reactions: Carpe Diem