Sağolun Şahika hanım.Şahika bunu beğendi
Sağolun Şahika hanım.Şahika bunu beğendi
En azından Gökhan Alkan ile bir hapis sahnesi olsa (hapse girerek giderse) çok iyi olur.Az önce onu düşündüm bende gitse diye
Onlar varken dizinin havası başkaydı. Senarist aynı şeyi tekrarlıyor gibi aslında, bir ara kötü bir adam vardı Zeynep'e aşık olan bu onun yaşlı versiyonu.Kesinlikle senaristin kalemine kurban gittiler. Son bölümlerde 10-15 dakika anca gözükür olmuştu.
En azından Gökhan Alkan ile bir hapis sahnesi olsa (hapse girerek giderse) çok iyi olur.
Güzel bir renk getirmişlerdi diziye, ama senarist böyle bir şey yaptı.Onlar varken dizinin havası başkaydı. Senarist aynı şeyi tekrarlıyor gibi aslında, bir ara kötü bir adam vardı Zeynep'e aşık olan bu onun yaşlı versiyonu.
Harika olurEn azından Gökhan Alkan ile bir hapis sahnesi olsa (hapse girerek giderse) çok iyi olur.
Zehra'nın önünü kapatan biraz da karakteri aşırı değiştirmeleri oldu. Son bölümde Şahika'yı bile devreye soktular birkaç sahne gözüksün diye.İyi olmuş, sıkmıştı gerçekten. Senaryo olarak Zehra'nın da önünü kapatıyordu. Mert'in gidişiyle Zehra'da eski formuna döner umarım.
Evet karakterini çok değiştirip karikatürizeleştirdiler. İlk sezonlarda yeri geldiğinde uyanıklaşan, entrika çeviren daha aklı başında bir karakterdi.Ayrılması gereken bir karakterdi zaten.
Zehra'nın önünü kapatan biraz da karakteri aşırı değiştirmeleri oldu. Son bölümde Şahika'yı bile devreye soktular birkaç sahne gözüksün diye.
Yıldız için de geçerli dediğin. O da şu an Zehra gibi komedi ağırlıklı yazılıyor ve geri planda kalıyor. Ender ve Şahika tarafında hikaye tıkır tıkır ilerlerken Yıldız tarafında olaylar kopuk kopuk seyrediyor. Daha doğrusu pek bir olay olmuyor. Ayrıyeten ilk sezonlardaki Yıldız şu anki Yıldız'dan daha eğlenceliydi bence.Evet karakterini çok değiştirip karikatürizeleştirdiler. İlk sezonlarda yeri geldiğinde uyanıklaşan, entrika çeviren daha aklı başında bir karakterdi.
Mert'in diziden ayrılmasıyla bir şekilde yine biraz öne çıkabilir.
Yıldız, komedyen gibi bişi oldu çok saçma güldürmüyor bile..Yıldız için de geçerli dediğin. O da şu an Zehra gibi komedi ağırlıklı yazılıyor ve geri planda kalıyor. Ender ve Şahika tarafında hikaye tıkır tıkır ilerlerken Yıldız tarafında olaylar kopuk kopuk seyrediyor. Daha doğrusu pek bir olay olmuyor. Ayrıyeten ilk sezonlardaki Yıldız şu anki Yıldız'dan daha eğlenceliydi bence.
Yok artık! Gelip gelip durmasın yeni karakterler.Yakında yeni erkekler gelecek diziye.
Aslına mantıklı da soğudum artık.Cemal Hünal yerine keşke Can Nergis girseydi Sadakatsiz'e, çok iyi olurdu.@Angelica @EmreCan @Alos @slhttnmtl
Anne'de beraber oynamışlardı Cansu Dere ile, çok iyi olurdu.Aslına mantıklı da soğudum artık.Gelse iyi olurdu tamam.
Hiç hatırlamıyorum. 😱Anne'de beraber oynamışlardı Cansu Dere ile, çok iyi olurdu.
Cansu dizide tokat falan atıyordu, hatta Can Nergis hikayesine atmıştı Sadakatsiz yayınlanırken. Cansu Dere'yi etiketleyerek "eli ağırdır" yazmıştı.Hiç hatırlamıyorum. 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?