Ya da yayınlanacak diğer fragmanlar başka zaman artık orasını bilemiyorum.Gelmedi.
Ya da yayınlanacak diğer fragmanlar başka zaman artık orasını bilemiyorum.Gelmedi.
Menajerimi Ara fragmanı daha da harika bekliyorum yorumunu.Harika.
Bu sezon dahada ilgi yakalayıp çift rakamlara oynarsa dizi şaşırmam acayip bi havası var.
Bence çok şart değil, hevesle bölümler açtırılıyor, belli bir zamandan sonra ilgi düşüyor.Ne zaman Yasak Elma için ayrı bölüm açıyoruz?
Bence çok şart değil, hevesle bölümler açtırılıyor, belli bir zamandan sonra ilgi düşüyor.Klasik döngü.
En Favori Dizi'de de hayal kırıklığı yaşattı sanki.
Ama bi Eylül gelsin de hele, bakılır.
Yaşattı yaşattı çok haklısın.Bence çok şart değil, hevesle bölümler açtırılıyor, belli bir zamandan sonra ilgi düşüyor.Klasik döngü.
En Favori Dizi'de de hayal kırıklığı yaşattı sanki.
Ama bi Eylül gelsin de hele, bakılır.
Niye keklesin, yanlış anlamıştır.Eda Ece'nin üç akşam fragman çıkacak diye sizi keklemesi. Fanlığı bir daha mı düşünsen acaba.@alperuz
Yaşattı yaşattı çok haklısın.
Ben senin yerinde olsam moralim bozulurdu en sevdiğim oyuncu alenen yalan söylüyor.Niye keklesin, yanlış anlamıştır.
İnşallah Eda bu yorumunu görüp dava eder seni.Ben senin yerinde olsam moralim bozulurdu en sevdiğim oyuncu alenen yalan söylüyor.
O zor biraz.İnşallah Eda bu yorumunu görüp dava eder seni.
Sosyal medya yasası çıktı biliyorsun.O zor biraz.Doğru bilgi versin o zaman.
Burası sosyal medya değil.Sosyal medya yasası çıktı biliyorsun.
Uzay mekiği olduğunu unutmuşum, iyi hatırlattığın.Burası sosyal medya değil.
Tanıtımı izledim çok beğendim yeni sezona yetişmem lazım ya
Aynen abla, yetişirsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?