Aklıma Selin Ciğerci'nin paylaşımı geldi. Belki kadın o olabilir.
Ya da şöyle bir şey bulmuşlar hemen.
Ya da şöyle bir şey bulmuşlar hemen.
Yönetmen değişikliği yaramış, çekim açılarını çok beğendim. Yeni müzikler de eklenmiş anlaşılan, güzel bir sezon bizi bekliyor anlaşılan.
Diziyi izlemeyenlerin konuya girip sürekli diziyi aşağılamaya başlamasından da sıkıldım artık...
Buyur benim.Yönetmen değişikliği yaramış, çekim açılarını çok beğendim. Yeni müzikler de eklenmiş anlaşılan, güzel bir sezon bizi bekliyor anlaşılan.
Diziyi izlemeyenlerin konuya girip sürekli diziyi aşağılamaya başlamasından da sıkıldım artık...
Bir dizi sen izlemiyorsun diye kalitesiz olmuyor, bazen gülüp eğleniyoruz ama artık sıktı bence.
sorun değil. 😀@Gizmen seni unutmuşum.
Hepsinin son sezon fragmanları olması ve bazılarının mecbur final yapmasıŞuraya gerçek anlamda KALİTELİ yeni sezon fragmanları bırakalım da böylelerine prim verilmesin.
Hepsinin son sezon fragmanları olması ve bazılarının mecbur final yapması
Sen beğenirsen erken final diyorum yani beğenmemen iyi olmuş
Of bu işi Allah'a havale ediyorum zerre umrumda değil.Sen beğenirsen erken final diyorum yani beğenmemen iyi olmuş
AynenEvet, ara verdikleri bölüm de iyiydi.Bu sezon hiç kötü bir şey olmadı aralarında.
efsane buldum. Yine entrika ve şaşkınlık dolu sahneler bizleri bekliyor.Nasıl buldun tanıtımı?
efsane buldum. Yine entrika ve şaşkınlık dolu sahneler bizleri bekliyor.
Bu akşam ve cuma akşamı da yayınlanacak 2 tanıtım daha var yani.
Her zamanki gibi bomba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?